Ekstra olarak ilk defa alışveriş yapacaksanız ilk alışverişe özel ücretsiz ürün ve indirim kuponu da veriyor. Mouse, klavye, switch vs almayı da unutmayın.Kırmızı değil ama kırmızıya yakın brown düşünürsen buna bakabilirsin, fiyatı gayet uygun.
Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 61 Tuşlu RGB Yer Değiştirilebilir Oyun Klavyesi Mac/Win İçin Yazılımla Birlikte
Yalnızca US$59.99, en iyi Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 61 Tuşlu RGB Yer Değiştirilebilir Oyun Klavyesi Mac/Win İçin Yazılımla Birlikte online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
%60 klavye düşünmüyorum ama sağolEkstra olarak ilk defa alışveriş yapacaksanız ilk alışverişe özel ücretsiz ürün ve indirim kuponu da veriyor. Mouse, klavye, switch vs almayı da unutmayın.
Arkadaşın önerisiydi hocam ben ekstraları dile getirdim. %60 istemiyorsanız da konuya eklerseniz iyi olur artık çoğu kişi %60 kullanıyor.%60 klavye düşünmüyorum ama sağol
%kaç önerebiliriz?%60 klavye düşünmüyorum ama sağol
Yarısını kalın yazmışım farkında değilim.Arkadaşın önerisiydi hocam ben ekstraları dile getirdim. %60 istemiyorsanız da konuya eklerseniz iyi olur artık çoğu kişi %60 kullanıyor.
%65 olur mu? yoksa 105 tuş mu istiyorsun?benim hatam
105 tuş iyidir 2 tane alıcam%65 olur mu? yoksa 105 tuş mu istiyorsun?