Benim konuma da yorum yapabilir misiniz?![]()
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numarawww.teknobiyotik.com
Çok önermem bu bütçede Mekanik ama buna bakabilirsiniz.
1000lira civarı önerebilir misin 1200ü geçmesin![]()
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numarawww.teknobiyotik.com
Çok önermem bu bütçede Mekanik ama buna bakabilirsiniz.
geçmezse iyi olur*1000lira civarı önerebilir misin 1200ü geçmesin
Bu klavyede birazcık yay sesi var kulaklık takıyorsanız rahatsız etmez ama. Bunu öneririm.1000lira civarı önerebilir misin 1200ü geçmesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geçmezse iyi olur*
Twrcih senin tercihin ama 500e kalitesiz mekanik alacagima kaliteli membran almak çok daha mantıklı benceşöyle güzel rgbsi olan güzel mi mekanin klavye önerir misiniz 500tl bütçe
Dostum dediğin mantıklı geldi. Bende de mekanik var ogre ama parmagim kırılacak tuşa bassın diye. Şöyle 500 civarları membran klavye var mı önerebileceğinizTwrcih senin tercihin ama 500e kalitesiz mekanik alacagima kaliteli membran almak çok daha mantıklı bence
Klavyede tuş basmama sorunu var. Galax stealth 03 öneririm.Ogreeee
Bende logitech g213 mükemmel klavye ama 570tl galiba butceni asiyorDostum dediğin mantıklı geldi. Bende de mekanik var ogre ama parmagim kırılacak tuşa bassın diye. Şöyle 500 civarları membran klavye var mı önerebileceğiniz