Neler Yeni

Mekanik klavye tavsiye. ( Bütçe 500₺-800₺)

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Bütçe
800
Merhabalar arkadaşlar forum üzerindeki arkadaşların ciddiyetle yaklaşıp bana yardımcı olabileceklerini düşünerek bu konuyu açmak istedim.
Beklentilerim
Sorun yaşamayacağım türde.( Zamanla ledi gitti, tuş basmıyor, tuşa basarken zamanla klavyeden fırlıyor vs sorunları özellikle yaşamayacağım)
Enter tuşu büyük olabilir. (illla büyük olacak diye bir kaide yok ama olursa iyi olur)
Deneyim sahibi olan izlenimleri olan arkadaşların tavsiye vermesi benim için daha iyi olacaktır.

Switch beklentim ( Red / Blue)
Türkçe harfleri barındırması.
Bilek destekli olması önceliğimdir.

Önermemeniz gereken klavyeler arasında ''Gamepower'' olursa sevinirim. Çünkü hakkında çok fazla şikayet sorun yaşayan insanların olduğuna şahit oldum.

Son düzenleme:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Merhabalar arkadaşlar forum üzerindeki arkadaşların ciddiyetle yaklaşıp bana yardımcı olabileceklerini düşünerek bu konuyu açmak istedim.
Beklentilerim
Sorun yaşamayacağım türde.( Zamanla ledi gitti, tuş basmıyor, tuşa basarken zamanla klavyeden fırlıyor vs sorunları özellikle yaşamayacağım)
Enter tuşu büyük olabilir. (illla büyük olacak diye bir kaide yok ama olursa iyi olur)
Deneyim sahibi olan izlenimleri olan arkadaşların tavsiye vermesi benim için daha iyi olacaktır.

Switch beklentim ( Red / Blue)

Önermemeniz gereken klavyeler arasında ''Gamepower'' olursa sevinirim. Çünkü hakkında çok fazla şikayet sorun yaşayan insanların olduğuna şahit oldum.
bende ufaktan yer alayım 500-600 e çökeyim.

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende ufaktan yer alayım 500-600 e çökeyim.
Çok fazla bakınıyorum ama kesinlikle gamepower istemiyorum ya çok fazla olumsuz yoruma ve arkadaşımın yaşadığı sıkıntıya şahit oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enter tuşu büyük olmayabilir.
Türkçe harflerin olması lazım ya eklemeyi unutmuşum onu sorry:/

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Marka kaygısı var sanırım bende ya bilemedim açıkcası
bende de var hocam o yüzden sorma ihtiyacı duydum, hepsiburadada satıcısı hepsiburada olan aynı klavye 450₺ acaba şans versem mi diye düşünmüyor değilim.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
bende de var hocam o yüzden sorma ihtiyacı duydum, hepsiburadada satıcısı hepsiburada olan aynı klavye 450₺ acaba şans versem mi diye düşünmüyor değilim.
Bana pek okey gelmiyor o tür sitelerden satın almak.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Sebep hocam? Trendyoldan bana da mantıklı gelmiyor ancak hepsiburada elektronik ürünler konusunda hassas. Ve Satıcı Hepsiburada olunca daha güvenilir geliyor.

Hocam bir de şunu gördüm bu da güzele benziyor ben ikisi arasında kaldım sizde düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:

Messinin kramponu

80+ Bronze
Sebep hocam? Trendyoldan bana da mantıklı gelmiyor ancak hepsiburada elektronik ürünler konusunda hassas. Ve Satıcı Hepsiburada olunca daha güvenilir geliyor.
Niye trendyol? Trendyoldan teknoloji ile ilgili çok alış veriş yaptım sorun yaşamadım. N11 daha garip geliyor. Her an dolandırılıcakmışsın gibi bir his veriyor.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Niye trendyol? Trendyoldan teknoloji ile ilgili çok alış veriş yaptım sorun yaşamadım. N11 daha garip geliyor. Her an dolandırılıcakmışsın gibi bir his veriyor.
Trendyolda aşırı scam satıcı var, dikkatsiz davrandığın gibi paran yanabilir. Bunun yanı sıra destekte ilgilenmiyor çünkü anlamıyorlar. bir arkadaşa ekran kartı yerine oyuncak göndermişlerdi hatta. bu da trendyolun denetimsizliğidir. o satıcı hala satış yapmakta ve sattığı ürün hala silinmiyor. Tabii bu N11 içinde geçerli olabilir. N11 genel olarak kullanmıyorum, MPOW AIR SE kulaklığımı ordan aldım ama sorun yaşamadım. Burda bahsetmek istediğim Hepsiburada'nın daha ilgili olduğunu düşünmem.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

Hocam bir de şunu gördüm bu da güzele benziyor ben ikisi arasında kaldım sizde düşünebilirsiniz.
Ürün güzel fakat türkçe harfler yok ingilizce klavye :/

Ek olarak bana hiç güvenilir gelmiyor teknoloji mağazası harici ürün satın almak.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ürün güzel fakat türkçe harfler yok ingilizce klavye :/

Ek olarak bana hiç güvenilir gelmiyor teknoloji mağazası harici ürün satın almak.
Hocam klavyeye bakarak yazan mı kaldı allah aşkına, ha ingilizce ha türkçe benim için sorun yok ancak sizin tercihiniz o yönde olabilir. ayriyetten o halde teknobiyotik,itopya vb sitelerden almak istiyorsanız piyasanın biraz daha üstüne olabilir o tarz sitelerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,651
Üyeler
166,584
Son üye
crawl018
Top Bottom