Neler Yeni

Mekanik klavye tavsiye. ( Bütçe 500₺-800₺)

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Bütçe
800
Merhabalar arkadaşlar forum üzerindeki arkadaşların ciddiyetle yaklaşıp bana yardımcı olabileceklerini düşünerek bu konuyu açmak istedim.
Beklentilerim
Sorun yaşamayacağım türde.( Zamanla ledi gitti, tuş basmıyor, tuşa basarken zamanla klavyeden fırlıyor vs sorunları özellikle yaşamayacağım)
Enter tuşu büyük olabilir. (illla büyük olacak diye bir kaide yok ama olursa iyi olur)
Deneyim sahibi olan izlenimleri olan arkadaşların tavsiye vermesi benim için daha iyi olacaktır.

Switch beklentim ( Red / Blue)
Türkçe harfleri barındırması.
Bilek destekli olması önceliğimdir.

Önermemeniz gereken klavyeler arasında ''Gamepower'' olursa sevinirim. Çünkü hakkında çok fazla şikayet sorun yaşayan insanların olduğuna şahit oldum.

Son düzenleme:

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Hocam klavyeye bakarak yazan mı kaldı allah aşkına, ha ingilizce ha türkçe benim için sorun yok ancak sizin tercihiniz o yönde olabilir. ayriyetten o halde teknobiyotik,itopya vb sitelerden almak istiyorsanız piyasanın biraz daha üstüne olabilir o tarz sitelerde.
Kanka klavyeye bakarak yazmıyorum işim için alıyorum ek olarak türkçe olması ondan dolayı :)

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Güncel yorumlarınızı bekliyorum..

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uzun ömürlü ve rahat klavye istiyorsan taksitle bütçeni aşıp bunu almanı önerebilirim. Blue switch başlarda tatlı gelebilir ama heves aldıktan sonra çoğu kişi tarafından sesi rahatsız ediyor. O yüzden red switch öneririm. Red switch tercihleri arasında kaliteli ve en ucuz olarak önerebileceğim ürün bu olur.

Son düzenleme:

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
Enter tuşu büyük olmayabilir.
TR-ENG pek fark yok uzun süre kullandım bi sıkıntısı görmedim kesinlikle Reddragon Steelseries Asus Msi dışında klavye almayın. Gamepower kullandım 4 yıl ama ledler hızlı gidiyor ilk yıl 7-8 led gitmişti 2. yılda çoğu tuş gitmişti.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Uzun ömürlü ve rahat klavye istiyorsan taksitle bütçeni aşıp bunu almanı önerebilirim. Blue switch başlarda tatlı gelebilir ama heves aldıktan sonra çoğu kişi tarafından sesi rahatsız ediyor. O yüzden red switch öneririm. Red switch tercihleri arasında kaliteli ve en ucuz olarak önerebileceğim ürün bu olur.

Attığın okey gibi geldi şu an sadece 1.1k verilir mi diye düşünüyorum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Maalesef fiyatlar böyle artık. Zamanla bu klavyenin fiyatlarıda artar.
Ya oynadığım oyunlar belli ne biliyim mekanik klavyeye ihtiyacım var mı onu da düşünüyorum kanka ondan dolayı 1.1k yı düşünüyorum yoksa elimde dandik x7 klavye var ölmüş gömmedim 6-7 yıldır qowerıjqwe

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya oynadığım oyunlar belli ne biliyim mekanik klavyeye ihtiyacım var mı onu da düşünüyorum kanka ondan dolayı 1.1k yı düşünüyorum yoksa elimde dandik x7 klavye var ölmüş gömmedim 6-7 yıldır qowerıjqwe
Bu tercih meselesi. FPS oyunu oynuyorsan mekanik klavyenin keyfi başka. Ama gidip hikaye oyunu vs. oynuyorsan Corsair membran klavye alabilirsin.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Bu tercih meselesi. FPS oyunu oynuyorsan mekanik klavyenin keyfi başka. Ama gidip hikaye oyunu vs. oynuyorsan Corsair membran klavye alabilirsin.
Home office çalışıyorum. Knight Online / Çok sık olmamakla birlikte ( CS:GO, Valorant, LOL) oynuyorum.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Home office çalışıyorum. Knight Online / Çok sık olmamakla birlikte ( CS:GO, Valorant, LOL) oynuyorum.
Knight Online oynuyorsan gerek yok. Bende oynuyorum ama FPS ağırlıklı olduğu için mekanik tercih ediyorum. Zaten Asas oynuyorsan klavye dayanmaz. :D Bunu alıp geç.
https://www.amazon.com.tr/HyperX-Al...3/262-3486448-6006050?pd_rd_i=B07X3H1MJC&th=1

Yer fazla kaplamasın vs. diyorsan bunuda alabilirsin. Ama tercihim HpyerX'dir.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Aşırı derece ölene kadar fps oyunu oynamıyorum ya LOL TFT ağırlıklı knight işte ondan dolayı müsriflik yapmakta istemiyorum heveste ettik mekanige ama fiyatlar ortada:D

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom