Neler Yeni

Yardım Mekanik klavyeye gazoz döktüm

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Arkadaşlar XPG Summoner klavyemin WASD olan kısımlarına biraz gazoz döktüm, direkt sildim ama içine falan kaçtı mı bilmiyorum. Klavye şu an çalışıyor ama gazoz şekerli olduğu için birkaç güne sıkıntı olur mu?

W-A tuşlarında ağırlaşma var gibi, basarken diğerlerine göre daha ağır geliyor, yavaş yavaş diğerlerinde de olabilir, napabilirim bu konuda?

Tuşlarda sertleşme olduysa içine kaçmıştır, yapabileceğiniz pek bir şey yok. Klavyeyi Ters çevirip altına bez koyabilirsiniz belki bir ihtimal, o da çıkarsa tabi Sıvı içinden

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Switchleri falan söküp temizleme şansım yok mu?

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Son düzenleme:

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Sadettin Y
benim klavye de kahve meyve suyu gördü ama o bahsetigin gec gelme sorununu yasamadım :( gecmis oklsun bahsettigin urun zarar vermiyor temizlemeyi deneyebilrsin ama kuruyan şekeri temizlemesi zor olur diye dusunuyorum

Buğrahan Mert

80+ Silver
Arkadaşlar XPG Summoner klavyemin WASD olan kısımlarına biraz gazoz döktüm, direkt sildim ama içine falan kaçtı mı bilmiyorum. Klavye şu an çalışıyor ama gazoz şekerli olduğu için birkaç güne sıkıntı olur mu?

W-A tuşlarında ağırlaşma var gibi, basarken diğerlerine göre daha ağır geliyor, yavaş yavaş diğerlerinde de olabilir, napabilirim bu konuda?
Geçmiş olsun ters çevrir dışarı koyardım ben (sıcak bir yere)

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Geçmiş olsun ters çevrir dışarı koyardım ben (sıcak bir yere)
şu an öyle yaptım duruyor, yarın çözene kadar bakıcam neler yapabilirim
benim klavye de kahve meyve suyu gördü ama o bahsetigin gec gelme sorununu yasamadım :( gecmis oklsun bahsettigin urun zarar vermiyor temizlemeyi deneyebilrsin ama kuruyan şekeri temizlemesi zor olur diye dusunuyorum
ürünü iptal ettim garantisi devam ettiği için tırstım bi, yarın daha zararsız şeyler deneyip çözemezsem alıcam tekrar

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Yardimci olabilecek var mi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
switchler klavye anakartına lehimle değilde pinlerle bağlı oluyor istediğin zaman çıkarabiliyorsun switchleri
Benimki cikmiyor galiba dun cektim cikmadi. Oyle degilse nasil temizleyebilirim?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Benimki cikmiyor galiba dun cektim cikmadi. Oyle degilse nasil temizleyebilirim?
benim membran klavyeme, kola, kahve, çay, soda vs döküldü her seferinde çeşmenin altına soktum, kurutup kullanmaya devam ettim ama mekanik klavyelerde nasıl olur bilmiyorum, sen suya tutma opsdkgfjaopsdg
Mesaj otomatik birleştirildi:

elin tornavida tutuyorsa ve elektronik eşyalarda deneyimin varsa söküp temizlemeye deneyebilirsiniz ince bi fırça ile fln ama tavsiye etmiyorum servise bi sor ücreti karşılığında temizliyolar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,054,523
Üyeler
167,504
Son üye
Thekir