Neler Yeni

mekatronik mühendisligi okumak(marmara üniversitesi)

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
arkdaşlar iyi forumlar.sizce marmara üni. mekatronik okusam nasıl olur?işsiz kalır mıyım?zora girer miyim?dersler konuusnda sorun yok her türlü geçerim.

Mert

80+ Silver
Güzel olur.
Bunu kimse bilemez. İşsiz kalırsın denilen yerden mezun olmadan iş bulan da oluyor, oraya girdiysen hayatın kurtuldu denilen yerde staj bulamayan da oluyor.
Zora girmekten kasıt nedir?
Her türlü geçerim diye düşünmemek gerek, tecrübeyle sabit :)

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
arkdaşlar iyi forumlar.sizce marmara üni. mekatronik okusam nasıl olur?işsiz kalır mıyım?zora girer miyim?dersler konuusnda sorun yok her türlü geçerim.
konu dışı.

Farway

80+ Silver
Üniversite değil,birikimin iş veriyor bu dönemde dostum. Üniversitede etken ama ortalama bir üniversiteden mezun olup gerçekten alanında iş yapmış tecrübeli,başarılı,yabancı dili olan insan işsiz kalmaz.

SerhatCC

80+ Bronze
öncelikle makine mühendisliği mezunu ve bir şirkette ar-ge mühendisliği yapan biri olarak yazdığımı belirtiyorum.

seneler önce lise zamanında( 2015) İTÜ'yü gezerken bir arkadaşımız sormuştu mekatronik mühendisliği açılacak mı diye. Verilen cevap aynen şuydu : "4 sene içinde bir kaç mühendislik disiplininin tam olarak uygun olarak aktarılamayacağını düşünüyoruz ve bu yüzden açmayı da asla düşünmüyoruz." 7 sene oldu hala da açılmadı :D

zaten dikkat edersen köklü okullarda (ODTÜ, İTÜ, BOUN) mekatronik mühendisliği bölümü yoktur. Mühendislik temelli bu okullarda olmaması çok garip olsa gerek :)

kişisel yorumum da biraz ondan biraz bundan öğretilen ama hiçbir mühendislik disiplinine tam olarak hakim olamadığın bir bölüm. şahsen tavsiye etmem.

MehmetCVS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Çavuş
Mekatronik mühendisliği geleceği olan bir meslek umarım kazanır ve okursun reis bende düşünüyorum ama ki puanı tuturmak önemlisi

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle makine mühendisliği mezunu ve bir şirkette ar-ge mühendisliği yapan biri olarak yazdığımı belirtiyorum.

seneler önce lise zamanında( 2015) İTÜ'yü gezerken bir arkadaşımız sormuştu mekatronik mühendisliği açılacak mı diye. Verilen cevap aynen şuydu : "4 sene içinde bir kaç mühendislik disiplininin tam olarak uygun olarak aktarılamayacağını düşünüyoruz ve bu yüzden açmayı da asla düşünmüyoruz." 7 sene oldu hala da açılmadı :D

zaten dikkat edersen köklü okullarda (ODTÜ, İTÜ, BOUN) mekatronik mühendisliği bölümü yoktur. Mühendislik temelli bu okullarda olmaması çok garip olsa gerek :)

kişisel yorumum da biraz ondan biraz bundan öğretilen ama hiçbir mühendislik disiplinine tam olarak hakim olamadığın bir bölüm. şahsen tavsiye etmem.
Hocam sizce ne okumalıyım?motorlu araçlar teklonojisi meslek ögrencisiyim.1'ciyim okulda.notlarım gayet yüksek yani.sizce nreye yönelmeliyim?

SerhatCC

80+ Bronze
Hocam sizce ne okumalıyım?motorlu araçlar teklonojisi meslek ögrencisiyim.1'ciyim okulda.notlarım gayet yüksek yani.sizce nreye yönelmeliyim?
açıkcası sana şunu oku bunu oku diyemem. ancak yabancı dilin kötüyse yada lise sonda bile ortalama seviyede bilmiyorsan mühendis olma. 3 kuruş paraya ustaların başına diktiriyorlar çünkü

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkcası sana şunu oku bunu oku diyemem. ancak yabancı dilin kötüyse yada lise sonda bile ortalama seviyede bilmiyorsan mühendis olma. 3 kuruş paraya ustaların başına diktiriyorlar çünkü
hocam ing seviyem iyi sorun yok.ama ne okusam kararsız kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana bi yol gösterirseniz sevinirim.çevremde hiç adamakıllı üni okuyan yok.

Top Bottom