Neler Yeni

Melih Göçek Stephan Hawking'in heykeline hesap sordu!

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Melih Gökçek’ten Stephen Hawking’in balmumu heykeline: "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi? Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? "​

renderTimingPixel.png

🤡🤡🤡
Artık nedne bu tür şeylerin konusunu açıyorsunuz ki?
İlginçliği kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu kişi bu duruma gülmüş ama ortada komik bir durum yok. Bu insanlardan yüz binlercesi ve hatta belki milyonlarcası var. Buna dur demek ise bizim elimizde. Doğru eğitim sistemi isimli konumda bunu açıklamıştım.
Doğru eğitim sisteminden de önce aile terbiyesinini ne kadar doğru olduğu önemli.
Ailenden eğitim almayan adam ne kadar eğitim alırsa alsın olmaz.
Yoksa okullarda yıllardır veriliyor bu tür şeyler ama işte çocuk küçükken ailesi ne verirse %90 o oluyor

2mApoo

80+ Silver

Melih Gökçek’ten Stephen Hawking’in balmumu heykeline: "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi? Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? "​

renderTimingPixel.png

🤡🤡🤡
ZORTTTTTTTT

Artık nedne bu tür şeylerin konusunu açıyorsunuz ki?
İlginçliği kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru eğitim sisteminden de önce aile terbiyesinini ne kadar doğru olduğu önemli.
Yoksa okullarda yıllardır veriliyor bu tür şeyler ama işte çocuk küçükken ailesi ne verirse %90 o oluyor
Şahsen kendi zekamla tefâhur ediyorum

Berke Fitness

80+ Bronze
Çocuk eğitimli bir ailede yetişiyorsa ki şuanki Türkiye'de bu neredeyse hiç mümkün değil. Evet, dediğin doğru. Almanya, dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip ve sırf birilerinin inançları zedeleniyor diye evrim yasasını müfredattan çıkarmadılar. Ancak Almanya'da bile evrimi reddeden cahilleri nadiren de olsa görebiliriz. Bunun sebebi ise aşırı dine bağlı aileler. Düşün ki okulda 7-8 saat boyunca sana mükemmel eğitim veriliyor ama evde ailen sana tanrıdan ve dinlerden bahsediyor evrimin gerçek olmadığını söylüyor ve o insanlarla yatıp kalkıyorsun. Bu insanın eğitimli olması mümkün değil.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çocuk eğitimli bir ailede yetişiyorsa ki şuanki Türkiye'de bu neredeyse hiç mümkün değil. Evet, dediğin doğru. Almanya, dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip ve sırf birilerinin inançları zedeleniyor diye evrim yasasını müfredattan çıkarmadılar. Ancak Almanya'da bile evrimi reddeden cahilleri nadiren de olsa görebiliriz. Bunun sebebi ise aşırı dine bağlı aileler. Düşün ki okulda 7-8 saat boyunca sana mükemmel eğitim veriliyor ama evde ailen sana tanrıdan ve dinlerden bahsediyor evrimin gerçek olmadığını söylüyor ve o insanlarla yatıp kalkıyorsun. Bu insanın eğitimli olması mümkün değil.
Dostum eğitim sistemi iyi olsun istediğin kadar.
Önemli olan ahlaki eğitim.
Ahlaki olarak aile illaha eğitim görmek zorunda değil.
Zaten kötü bir durum olursa vicdanen rahat olmaz kimse.
En basidinden.
Sana çöplerin yere atılmaması gerektiğini eğitim mi söylemeli yoksa vicdanın mı?
Heh gine dine bağlamasan geberirdim aga helvamı fıstıklı yapın bari bir gün değişirsen(!)
Sen ahlaki olarak sıkıntılı bir bireyi Almanyada da okutsan Türkiyede de okutsan o gine ahlaken zayıf kalıcak.
Ayrıca bıktım bunu demekten.
Evrim bir doğa yasası ve insanlar maymun insan biliyor çünkü okumuyorlar.
Dinimin oku ilkesini yapmıyorlarsa bu dinin değil insanların suçu

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
Taha yücel

renderTimingPixel.png

🤡🤡🤡
FGHJKMGF JOGH OGHI KGO KGJDTFHÖFG HUJFGÖJOFGHG çok güldüm

José Mourinho

80+ Silver
MELİH GÖÇEK TÜRKİYEDEN GÖÇ ETTİ NEDENİ STEFIN HAVAALANINA HAKARET ETMEKTİR (!) ''Bu arada Stephan Hawking'le dalga geçmedim''

Haruka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Haruka

renderTimingPixel.png

🤡🤡🤡
Daha önce bu video hakkında şöyle bir yorum görmüştüm ve gerçekten de haklı bir yorumdu.
" Birisi zihinsel, birisi de fiziksel engelli"

Sen o kadar şey yap adamın birisi gelip seninle saçma bir sebeple dalga geçsin. Tabii anca heykeli ile konuşma fırsatı olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,500
Üyeler
164,854
Son üye
Canmms