Omni-Man
80+ Bronze
Dahası
Haha başkanım yine haklı
Artık nedne bu tür şeylerin konusunu açıyorsunuz ki?Melih Gökçek’ten Stephen Hawking’in balmumu heykeline: "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi? Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? "
Doğru eğitim sisteminden de önce aile terbiyesinini ne kadar doğru olduğu önemli.Çoğu kişi bu duruma gülmüş ama ortada komik bir durum yok. Bu insanlardan yüz binlercesi ve hatta belki milyonlarcası var. Buna dur demek ise bizim elimizde. Doğru eğitim sistemi isimli konumda bunu açıklamıştım.
ZORTTTTTTTTMelih Gökçek’ten Stephen Hawking’in balmumu heykeline: "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi? Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? "
Şahsen kendi zekamla tefâhur ediyorumArtık nedne bu tür şeylerin konusunu açıyorsunuz ki?
İlginçliği kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru eğitim sisteminden de önce aile terbiyesinini ne kadar doğru olduğu önemli.
Ailenden eğitim almayan adam ne kadar eğitim alırsa alsın olmaz.
Yoksa okullarda yıllardır veriliyor bu tür şeyler ama işte çocuk küçükken ailesi ne verirse %90 o oluyor
Çocuk eğitimli bir ailede yetişiyorsa ki şuanki Türkiye'de bu neredeyse hiç mümkün değil. Evet, dediğin doğru. Almanya, dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip ve sırf birilerinin inançları zedeleniyor diye evrim yasasını müfredattan çıkarmadılar. Ancak Almanya'da bile evrimi reddeden cahilleri nadiren de olsa görebiliriz. Bunun sebebi ise aşırı dine bağlı aileler. Düşün ki okulda 7-8 saat boyunca sana mükemmel eğitim veriliyor ama evde ailen sana tanrıdan ve dinlerden bahsediyor evrimin gerçek olmadığını söylüyor ve o insanlarla yatıp kalkıyorsun. Bu insanın eğitimli olması mümkün değil.Doğru eğitim sisteminden de önce aile terbiyesinini ne kadar doğru olduğu önemli.
Ailenden eğitim almayan adam ne kadar eğitim alırsa alsın olmaz.
Yoksa okullarda yıllardır veriliyor bu tür şeyler ama işte çocuk küçükken ailesi ne verirse %90 o oluyor
Dostum eğitim sistemi iyi olsun istediğin kadar.Çocuk eğitimli bir ailede yetişiyorsa ki şuanki Türkiye'de bu neredeyse hiç mümkün değil. Evet, dediğin doğru. Almanya, dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip ve sırf birilerinin inançları zedeleniyor diye evrim yasasını müfredattan çıkarmadılar. Ancak Almanya'da bile evrimi reddeden cahilleri nadiren de olsa görebiliriz. Bunun sebebi ise aşırı dine bağlı aileler. Düşün ki okulda 7-8 saat boyunca sana mükemmel eğitim veriliyor ama evde ailen sana tanrıdan ve dinlerden bahsediyor evrimin gerçek olmadığını söylüyor ve o insanlarla yatıp kalkıyorsun. Bu insanın eğitimli olması mümkün değil.
FGHJKMGF JOGH OGHI KGO KGJDTFHÖFG HUJFGÖJOFGHG çok güldümMelih Gökçek’ten Stephen Hawking’in balmumu heykeline: "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi? Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? "
Daha önce bu video hakkında şöyle bir yorum görmüştüm ve gerçekten de haklı bir yorumdu.Melih Gökçek’ten Stephen Hawking’in balmumu heykeline: "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi? Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? "
Hileyle geldi de ondan. Bir bakmışsın elektrikler kesilmiş.Ankara nasıl bu adama oy verdi ve nasıl ankara yok olmadı