Memory Management diyorsa bariz RAM arızası.Arkadaşlar son 5 gündür mavi ekran hatası alıyorum ve yazıların en sonunda MEMORY_MANAGEMENT yazıyor durum bununla ilgili mi ve nasıl çözülebilir?
Memory Management diyorsa %100 RAM kaynaklı. Minidump'ı incelemeye bile gerek yok.Daha dün gece bu hatayı yaşadım RAM hatası çıktı. Minidump dosyalarını paylaşır mısınız?
Bu hata %99 RAM hatasıdır. Hatta %100 bile diyebilirim.
Minidump inceleyen ben bile etiketlenmiyorum.Beni neden etiketlemedin![]()
Zaten bende onu dedimMemory Management diyorsa %100 RAM kaynaklı. Minidump'ı incelemeye bile gerek yok.
Minidump inceleyen ben bile etiketlenmiyorum.![]()
Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Gerçi incelemeye daha dün başlayan benMinidump inceleyen ben bile etiketlenmiyorum.![]()
Forumun ilk minidump'cısı olan ben.Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Gerçi incelemeye daha dün başlayan ben![]()
forum.donanimarsivi.com
Sorun RAM kaynaklı olduğu için işe yaramaz.@Pişmaniye @Emirhandkee @Windows 11 aşığıyım Arkadaşlar söylediğiniz işlemleri yapmadan önce sormak istiyorum, Windows sistemimi sıfırlayabilirim zaten hiçbir şey yüklü değil Windows sistemimi sıfırlamak bu durumu çözecekse sıfırladıktan sonra mavi ekran hatası almayacaksam hemen sıfırlayabilirim ( size komik gelebilir tabii) düşünceleriniz neler sistemi sıfırlamak faydalı olur mu olmaz mı ona göre sıfırlayacağım veya sizin söylediğiniz işlemleri yapacağım
RAM'lerde bir değişiklik yaptıktan sonra mı almaya başladın?
2012 yılında alınan bir laptop kullanıyorum şu anda, bu laptop 2 GB rame sahipti (Anakarta gömülü ram) ve benim diğer laptopım bozulduğu için ondaki 4 GB rami bu laptopa taktım (slot boştu çünkü) 1 yıl oldu bir sorunla karşılaşmamıştım hızları da aynı 1333 diye hatırlıyorum yani şunu diyeyim laptop eski ramler de eski normal olarak özellikle HDD çok yıpranmış olabilir bir arkadaşın konusunda HDD ile alakalı olabilir diye bir şeyler görmüştüm o yüzden HDD belirtiyorum çok yıpranmıştır çok windows sıfırlamaları yapmıştım falan tabii sizin bilginiz benden üstün size bırakıyorum düşünceleriniz nedir? @Pişmaniye @EmirhandkeeRAM'lerde bir değişiklik yaptıktan sonra mı almaya başladın?