Neler Yeni

Mentalim iyice kötüye gidiyor

atrain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
Merhabalar radyoloji okuyorum yazın bitiyor istediğim bir bölüm değildi 20 yaşındayım yks ye girip ybs kazanmak istiyorum ama 4 ay kaldı yapabilir miyim bilmiyorum tyt 50 net fen olmadan ayt de sadece matematik baktım şuana kadar durum çok iyi değil bu sene olmazsa napıcam bilmiyorum mezun olduktan sonra nasıl iş bulcam her yer tecrübe istiyor kpss 2026 da seneye yks kazansam da bu sefer bölüm bitene kadar 25 yaşında olmuş olcam yalvarırım yardım edin yol gösterin artık mentali koruyamıyom en son atlayıp bi yerden bitircem bu hayatı

SavageWarrior

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ali Dogan
Merhabalar radyoloji okuyorum yazın bitiyor istediğim bir bölüm değildi 20 yaşındayım yks ye girip ybs kazanmak istiyorum ama 4 ay kaldı yapabilir miyim bilmiyorum tyt 50 net fen olmadan ayt de sadece matematik baktım şuana kadar durum çok iyi değil bu sene olmazsa napıcam bilmiyorum mezun olduktan sonra nasıl iş bulcam her yer tecrübe istiyor kpss 2026 da seneye yks kazansam da bu sefer bölüm bitene kadar 25 yaşında olmuş olcam yalvarırım yardım edin yol gösterin artık mentali koruyamıyom en son atlayıp bi yerden bitircem bu hayatı
Yaşa takılma. Elinden geleni yap gerisine takılma. İş bulurken de ilk önce asgari ücret sonrası gayrete bağlı.

Yabancı dilini geliştir. Sayısını zamanla çoğalt.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,749
İsim
Sarp Yılmaz
O sırada elinde olmadan 22 yaşında hala başlamamış olan ben :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlar 30 yaşında bile okuyorlar kimisi 20 de başlıyor bölümü 23 de bitiyor kimisi 24-25 kimisi daha uzun 26 da bitiyor takılma böyle şeylere.

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Muhammed Yiğit
Şahsen 3. Yks ye girişim olucak ve bende düzenli çalışamıyorum neden bilmiyorum ilk çalışmaya başladığımda 2 3 ay çok güzel çalıştım sonra bi bıkkınlık geldi sonrada toparlayamadım hala aynıyım bu senede olmazsa artık bırakıcam sınavı, çalışmak istiyorum para kazanmak istiyorum bıktım sınav sürecinden bence her şey yks değil 20 yaşındayım bu arada dediğim gibi bu senede güzel bölüm tutmazsa bırakıcam yks yi meslek hayatına atılıcam he ileride hayat ne gösterir bilmem yks ye belki ileride yine çalışırım ama bu seneden sonra yks den soğudum başka şeyler denemek istiyorum erken evlenmek gibide bir amacım yok kendi kendime yoluma bakıcam artık Allah yardımcımız olsun kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,223
Üyeler
169,093
Son üye
Lynstwa12
Top Bottom