- Bütçe
- 7500
depolama ?
Depolama iyiEvet güzel sistem ama depolama yok.
KINGSTON A2000 250GB M.2 2000-1100MB/s SSD Harddisk alcamdan pek önem vermedim buna
En ucuzu 400 sanırımAyrıca o ram +430 TL de etmez. 8 yapıp dışarıdan 300 350 liraya aynı rami alabilirsin.
Dediğiniz mantıklı yaparım onuAyrıca o ram +430 TL de etmez. 8 yapıp dışarıdan 300 350 liraya aynı rami alabilirsin.
dostum 3100 al 730 TL çook fazla arasında 300 TL fark var normaldeAlıntıyı görüntülearkadaşlar farkındayım çokda iyi değil elimizde olanlarla yaptık veyahud varsa önericeniz sistem AMD olsun ama işlemci render + oyun için bu PC yi bu dönemler rahatlayan kadar idare edip kulanıcam sonra ekran kartını satar yükseltirim bitek ekran kartı kötü ve anakart nasıl pek bilmiyorum Asus prime b450mk2 den iyi mi? kötümü
Güzel kardeşim sıfır için. Aynılarını 2. el bulmak belki daha ucuza mal olur ama boşver uğraşma. Sıfır güzel bir sistem bu.Alıntıyı görüntülearkadaşlar farkındayım çokda iyi değil elimizde olanlarla yaptık veyahud varsa önericeniz sistem AMD olsun ama işlemci render + oyun için bu PC yi bu dönemler rahatlayan kadar idare edip kulanıcam sonra ekran kartını satar yükseltirim bitek ekran kartı kötü ve anakart nasıl pek bilmiyorum Asus prime b450mk2 den iyi mi? kötümü