Neler Yeni

merhaba bana asetto corsa da nasıl online girebilirim

mr.deniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mr.deniz
arkadaşlar bayadır uğraşıyorum asetto corsa da nasıl online girebilirim biri ayrıntılı anlatabilirmi şimdiden teşekürler

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Oyun orjinal mi ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
orjinal
bütün dlc ler vardı sanırım

O halde zaten oyuna girdiğinizde online sekmesini görürsünüz. ordan gidip ping yani ms değeri en düşük olan serverlarda oynayabilirsiniz. Ama dikkat edin online serverlarda bütün destekler her şey kapalı olur ve debriyajlı manuel vites olur yani mouse klavye ile ilah gibi oynamıyorsanız direksiyon setsiz biraz can sıkabilir.

mr.deniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mr.deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O halde zaten oyuna girdiğinizde online sekmesini görürsünüz. ordan gidip ping yani ms değeri en düşük olan serverlarda oynayabilirsiniz. Ama dikkat edin online serverlarda bütün destekler her şey kapalı olur ve debriyajlı manuel vites olur yani mouse klavye ile ilah gibi oynamıyorsanız direksiyon setsiz biraz can sıkabilir.
ben dpc sunucularını kastetmiştim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Bu videodakiler detaylıca yap onlineda zaten bu launcher üzerinden girersin, videodaki şekilde yapınca gerekli çoğu dosyayı yüklemiş olcağından online dada bu trafik modlu serverlarda takılırsın.

mr.deniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mr.deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu videodakiler detaylıca yap onlineda zaten bu launcher üzerinden girersin, videodaki şekilde yapınca gerekli çoğu dosyayı yüklemiş olcağından online dada bu trafik modlu serverlarda takılırsın.
bunlara bakmıştım süreki solda sıkıntı yaşadım bu modların en son sürümü lazım sanırım nerden bulabilirm

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
bunlara bakmıştım süreki solda sıkıntı yaşadım bu modların en son sürümü lazım sanırım nerden bulabilirm

Ben buna göre yapmıştım bi kaç ay önce, bilemiyorum en son sürüm durumunu vs.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Top Bottom