Neler Yeni

merhaba ben bir nootbok kulanıcısıyım ve pc boştayken 60-70 dercelerden inmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eymen
merhaba bilgisayrarım excalıbur g770 8gb ram gtx 1650 intel 9300h ve bilgisayarımı açtığımda youtube den video izliyorken birden fanlar çalışıyor ve sıcaklığımı bakıyorum işlemci69 derece ve ekran kartım kulanılmıyor 65 derece nasıl çözerim

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
havaların ısınmasıyla masaüstü pclerde bile sıcaklıklar bayağı arttı. laptopta artması normal ama bu kadar fazlası normal mi bilmiyorum, laptop kullanmadığım için.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
merhaba bilgisayrarım excalıbur g770 8gb ram gtx 1650 intel 9300h ve bilgisayarımı açtığımda youtube den video izliyorken birden fanlar çalışıyor ve sıcaklığımı bakıyorum işlemci69 derece ve ekran kartım kulanılmıyor 65 derece nasıl çözerim
Garip.
Hafif yükteki değerlerin yazın etkisiyle birlikte en fazla 50-60 olması lazım.
Termal macun en son ne zaman ve hangi macun sürüldü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc yi alalı 1 sene oldu dağa değiştirmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu anda işlemcim 96 derece ve sadece google açık arka plan uygulamaları kapalı

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
pc yi alalı 1 sene oldu dağa değiştirmedim

şu anda işlemcim 96 derece ve sadece google açık arka plan uygulamaları kapalı
Arctic MX-4 gibi bir macunla termal macun değişimi yapın işlemci kullanımlarına bakar mısınız?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
2 şey rica ediyorum
Boştayken görev yöneticisinden hangi uygulamaların sizin işlemcinizi kullandığına bir bakın.
İşlemci kullanımı boşta her şey kapalıyken %20 30 40 gibiyse bir kasperskyla tarayın ve buraya atın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Sanane Sanane
termal macun değiştirin virüs taraması yapın ve uv yapın turbo açıksa turboyu da kapatın.

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Bende laptop kullanıyorum altına bi yükseklik koymak termal macun değişmek veya notebook soğutucusu kullanmak mantıklı olabolir bu dereceler bende de video izlerken çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
termal macun değiştirin virüs taraması yapın ve uv yapın turbo açıksa turboyu da kapatın.
turbo nedir

2 şey rica ediyorum
Boştayken görev yöneticisinden hangi uygulamaların sizin işlemcinizi kullandığına bir bakın.
İşlemci kullanımı boşta her şey kapalıyken %20 30 40 gibiyse bir kasperskyla tarayın ve buraya atın.
hayır boşta %2 %3 civarı ama çok ısınıyor büyük ihtimalle termal macun değişimi olucak

Top Bottom