Neler Yeni

merhaba benim bilgisayarim bi degisik oldu be

ygzydmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yagiz
aga gecen gun pcyi actim ders calisiyodum birden kendini yeniden baslati bir haftadir acmiyodum sikintisi var diye simdi bilgisayari babamin arkadasindan aldom format usb si verdi format atiyordum ekran gitti geldi gitti geldi bi baktim ekran bu donanimsal arozami yoksa virus yada win dosyasinimi silmisim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu

Ekler

• IMG-20220314-WA0012.jpeg
    IMG-20220314-WA0012.jpeg
    3.6 MB · Hit: 35

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Hocam tam olarak bir şey anlayamadım ekran kartı nasıl gitti ? Format sırasında mı?

ygzydmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yagiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
displayport kullanirken normaldi sadece ekran birkac kere gitti sonra buna yakin birsey oldu buda hdmi ile iken

ygzydmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yagiz
bak simdi ben gecen pcyi actim ders calisirken 10 dkda bi yeniden baslatti bende ondan bir gun once hddden birkac dosya sildim herneyse yeniden baslatti sonra kapattim babamin atkadasindan format usbsi aldim simdi format atarken ekran gidip geliyo bende kablo degistim hdmi taktim birden bu geldi altima ediyodum

dp bakayim vga giris yok

bak simdi ben gecen pcyi actim ders calisirken 10 dkda bi yeniden baslatti bende ondan bir gun once hddden birkac dosya sildim herneyse yeniden baslatti sonra kapattim babamin atkadasindan format usbsi aldim simdi format atarken ekran gidip geliyo bende kablo degistim hdmi taktim birden bu geldi altima ediyodum

dp bakayim vga giris yok
@xragu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
Emre Zengin
aga gecen gun pcyi actim ders calisiyodum birden kendini yeniden baslati bir haftadir acmiyodum sikintisi var diye simdi bilgisayari babamin arkadasindan aldom format usb si verdi format atiyordum ekran gitti geldi gitti geldi bi baktim ekran bu donanimsal arozami yoksa virus yada win dosyasinimi silmisim

bu
Sanki ekran kartı arızası gibi duruyor.

ygzydmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yagiz
biraz tozluydu 3 ayda bir siliyom ama ivini silemedigim icin icindeki tozlarla olgili bence cunku bilgisayarla ilgili bilgim oldugu icin bozacak yada ariza cikaracak seyleri yapmiyoru.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,160
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi
Top Bottom