_IBRAHIM_ 80+ Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 30 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim ibrahim efe sücüllü 18 Aralık 2020 #1 arkadaşlar benim laptopumda c diski tamamen doldu şimdide chrome üzerinde bir şey indirmek istiyorum e diskim boş nasıl oraya yükleyebilirim. yardımcı olursanız sevinirrm
arkadaşlar benim laptopumda c diski tamamen doldu şimdide chrome üzerinde bir şey indirmek istiyorum e diskim boş nasıl oraya yükleyebilirim. yardımcı olursanız sevinirrm
A anonym0us 80+ Silver Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 3,944 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 2,589 Konum /home/anon/public_html İsim Anon 18 Aralık 2020 #2 chrome://settings/?search=konum url e yapistirin altta indirme konumunu e diskini sec
_IBRAHIM_ 80+ Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 30 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim ibrahim efe sücüllü 18 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 anonym0us yazmış: chrome://settings/?search=konum url e yapistirin altta indirme konumunu e diskini sec Devamı için tıklayın... hocam çok teşekkürler oldu, kralsın
anonym0us yazmış: chrome://settings/?search=konum url e yapistirin altta indirme konumunu e diskini sec Devamı için tıklayın... hocam çok teşekkürler oldu, kralsın
A anonym0us 80+ Silver Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 3,944 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 2,589 Konum /home/anon/public_html İsim Anon 18 Aralık 2020 #4 _IBRAHIM_ yazmış: hocam çok teşekkürler oldu, kralsın Devamı için tıklayın... ne demek en iyi cevap secilirse mutlu olurum
_IBRAHIM_ yazmış: hocam çok teşekkürler oldu, kralsın Devamı için tıklayın... ne demek en iyi cevap secilirse mutlu olurum