Neler Yeni

Merhaba cihazındaki sorunu ben mi büyütüyorum

@ErayG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eray Gül
IMG_1647.jpeg
merhabalar cihazım daha 1 aylık ve bu 28 gününü servislerde geçirdi ilk açtığım gün cihazımın sadece sağ üst köşesinde ışık susması mevcut idi Teknosa üzerinden cihazı garantiye gönderdim ve cihaz ips ekran normal olduğunu söylediler teknosada kabul etmediğimi söyleyerek başka servise gönderttim bundanda aynı sonuç çıktı ve elime ulaştığında sadece sağ üst köşedeki ışık susması fotoğrafta gördüğünüz gibi heryerini yayılmış durumda ve servis bunu kabul etmiyor.
Cihazım Acer Nitro 5 an515-58 nh.qfley.001 modeli

Ekler

• IMG_1646.jpeg
    IMG_1646.jpeg
    1.3 MB · Hit: 61
  • IMG_1659.jpeg
    IMG_1659.jpeg
    920 KB · Hit: 57

Can...

80+ Platinum
Alıntıyı görüntülemerhabalar cihazım daha 1 aylık ve bu 28 gününü servislerde geçirdi ilk açtığım gün cihazımın sadece sağ üst köşesinde ışık susması mevcut idi Teknosa üzerinden cihazı garantiye gönderdim ve cihaz ips ekran normal olduğunu söylediler teknosada kabul etmediğimi söyleyerek başka servise gönderttim bundanda aynı sonuç çıktı ve elime ulaştığında sadece sağ üst köşedeki ışık susması fotoğrafta gördüğünüz gibi heryerini yayılmış durumda ve servis bunu kabul etmiyor.
Knk bu normalin üzerinde artık bende de Acer nitro var onda da köşelerde var ama oyunlarda siyah ekranda çok batmıyor senin ki fazla

donanimci98

80+ Bronze
Sadece siyah ekranda oluyorsa normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kamerayla çekince daha fazla gibi görünüyor

Can...

80+ Platinum
Alıntıyı görüntülemerhabalar cihazım daha 1 aylık ve bu 28 gününü servislerde geçirdi ilk açtığım gün cihazımın sadece sağ üst köşesinde ışık susması mevcut idi Teknosa üzerinden cihazı garantiye gönderdim ve cihaz ips ekran normal olduğunu söylediler teknosada kabul etmediğimi söyleyerek başka servise gönderttim bundanda aynı sonuç çıktı ve elime ulaştığında sadece sağ üst köşedeki ışık susması fotoğrafta gördüğünüz gibi heryerini yayılmış durumda ve servis bunu kabul etmiyor.
Hatta daha çok sorunlu ekranı sana kakalamislar gibi geldi

@ErayG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eray Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece siyah ekranda oluyorsa normal.

Ayrıca kamerayla çekince daha fazla gibi görünüyor
hocam göze batıyor normal değil

Knk bu normalin üzerinde artık bende de Acer nitro var onda da köşelerde var ama oyunlarda siyah ekranda çok batmıyor senin ki fazla
ama servis bunu kabul etmiyor tüketici haklarına gideceğim son çare şikeyt var dan teknosaya şikayet oluşturdum çözmeye çalışıyorlar çözemezlerse gideceğim tüketici haklarına

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Hocam baya bir ghosting var bendede acer nitro var kamera kısmnında azcık ghosting var

@ErayG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eray Gül
banada öyle gibi geldi zaten şans yok hep beni bulur

Hocam baya bir ghosting var bendede acer nitro var kamera kısmnında azcık ghosting var
az olsa canım feda ama bu nedir ya benim ilk servise gönderdiğimde fotografta olan sadece sağ üst köşedeki vardı iki ayrı servise gitti döndüğünde bu haldeydi iyice artmış

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
Artık bilgisayar değil oyuncak yapıyorlar.

@ErayG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eray Gül
bi çare abdullah abi bakar diye instagram dm yen yazdım bakmadı görse idi belki yardımcı olabilirdi

Artık bilgisayar değil oyuncak yapıyorlar.
birde fiyatının hakkını vermiyor bu bilgisayara 1 ay önce 20k para verdim değmiyor bu cihazı iade edeyim ne olursa olsun acer e birdaha bulaşmam

Reyconjeff

80+ Bronze
ıps ekranların panellerin Luquid kristalinin hizalamasından kaynaklı %99 da az ve ya çok miktarda ışık sızması mevcut. Çoğu firma da Sadece siyah renkte oluşan sızma garanti kapsamına almaz. RGB bütün renk paketlerinde bir sızma varsa belki bir şey yapabilirler.

Kısacası ışık sızması bu panellerin kronik olayı bunu garantiye sokabilmen için çok çok uğraşman lazım

@ErayG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eray Gül
ıps ekranların panellerin Luquid kristalinin hizalamasından kaynaklı %99 da az ve ya çok miktarda ışık sızması mevcut. Çoğu firma da Sadece siyah renkte oluşan sızma garanti kapsamına almaz. RGB bütün renk paketlerinde bir sızma varsa belki bir şey yapabilirler.

Kısacası ışık sızması bu panellerin kronik olayı bunu garantiye sokabilmen için çok çok uğraşman lazım
hocam bu kadar para verince insanın zoruna gidiyor ya normal değilde aslında ekranların kenar yalıtımları düzgün bir şekilde yapılsa olmaz birazda benim cihazımdaki kargo kaynaklı gibi geldi bana ilk servise gönderdiğimde bu kadar değildi kargoda darbe mi alıp dahada oldu diye düşünüyorum

teknosa servis ile birebir iletişime geçecek imiş öyle denildi bana şikayetvar üzerinden şikayet oluşturdum görselleri yükledim çözsünler iade yapsınlar ben bu cihazı kullanmak istemiyorum performansta yetersiz zaten ışık sızmasını belli olduğu renk siyahtır benim bildiğim diğer renklerde ben hiç ışık sızması olan cihaz görmedim koyu tonlarda olur diye biliyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,424
Üyeler
168,133
Son üye
Kalenikolsa
Top Bottom