Neler Yeni

Merhaba, Netgsm kullanan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa karakoç
Netgsm nasıl geçilir mi? Hem cep hem de ev VDSL taşımayı düşünüyorum. Lütfen fikir verin karar veremiyorum.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Rusty
4 aydır kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Aydın
Netgsm nasıl geçilir mi? Hem cep hem de ev VDSL taşımayı düşünüyorum. Lütfen fikir verin karar veremiyorum.

bu konudan 2 gün sonra paketim bittiği smsi geldi mobil uygulaması rezalet doğru göstermiyor bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

volte özelliği yok o yüzden telefonda konusrken çok kalitesiz ses, iphone cihaz kullanıyorsanız imsg yararlanamıyorsunuz bunları da ekstra eklemek istedim internette çok çabuk bitiyor

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Rusty
Sms ve hotspot konusunda durum nedir? Sıkıntı yaşıyor musun
Bilgim yok hocam bu dediklerini hiç kullanmıyorum. Sms alma konusunda banka vs. sıkıntı yaşamıyorum ama gönderme konusunda da sıkıntı yoktur diye düşünüyorum

omer_34

80+ Silver

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
OZAN TANKUŞ
VoWIFI ozellıgı calısıyormu? Çekim gücü vs nasıl? Annemin hattını geçireceğim netGSM'e

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Eğer gerçekten Turkcell baz istasyonlarını kullanıyor ise istanbul içinde çok iyi bir çekim alanı var demektedir. FP olarak alınabilecek bir çok paketi var. Ancak sana bu paket fiyatlarının devamlılığını sunamayacağını düşünüyorum. Turkcell kendisine böyle rakip olacak birine müşteri kaybetmek istemeyeceği için sözleşme yenileme durumunda üzerine koyacaktır. Şuan GSM operatörlerinin %500 zam konuları açılmaya başladığı için NETGSM gibi firmalara ağırlık verilmeye başlandı. Uzun vaadede ne olacağı belli değil. Şuan için geçmenizi önermiyorum biraz daha faturasız hatta kalmanız daha mantıklı en azından 2 3 ay. Bir çok firma alt yapısını kiraladığı firmalara haksız işlem yaptığı çok belli oluyor zaten örneğin Türktelekom alt yapısını kullanan Türknet 100 mbps paketleri gibi. Kopmalar, yavaşlamalar, servis desteğinin uzun olması vs vs.

Ekler

• 1726661265233.png
    1726661265233.png
    31 KB · Hit: 25

omer_34

80+ Silver
Top Bottom