Neler Yeni

Çözüldü✓ Merhabalar laptop arıyorum 15000tl bütçem var 18000 k zorlayabirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut Yüksel
Kağıt üzerinde güzel duruyor ama 1 k falan daha versen 3050 ti laptop bulabilirsin eğer fiyatlar artmadıysa

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Yeni link atıyorum bulamadım az önce attığım 16gb lik versiyonunu buldum https://www.hepsiburada.com/hp-vict...7O?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail
Sanırım en sağlıklısı bu. RX6500M iş yapmaz. Direkt ele. Rtx 3050 veya 3050Ti alabilirsin. S
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kağıt üzerinde güzel duruyor ama 1 k falan daha versen 3050 ti laptop bulabilirsin eğer fiyatlar artmadıysa
Attığım linke bakabilcen mı? https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,131951708.html

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut Yüksel
Sanırım en sağlıklısı bu. RX6500M iş yapmaz. Direkt ele. Rtx 3050 veya 3050Ti alabilirsin. S

Attığım linke bakabilcen mı? https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,131951708.html
En fp duran laptoplardan birisi bu gigabyte laptop ama ısınma sorunu var diyordu forumdaki arkadaşlar.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
En fp duran laptoplardan birisi bu gigabyte laptop ama ısınma sorunu var diyordu forumdaki arkadaşlar.
Isınma sorununu bende duydum. Akakçe sitesinde görmüştüm ama 4050 olan versiyonunda.
Öyle bir kader ki bu. Adam 18 bine sağlam laptop almak istiyor. Biri ya çok ısınıyor ama işlemcisi iyi. Diğeri işlemcisi kötü ama ısınmıyor. Öneri yapılacak bir şey yok ki. Hiç biri parasını hak etmiyor. Size sitemim değil yanlışlık olmasın. Çok anlamıyorum ama 3050 ti ile 3050 arasında çok fark var mı? Ayrıca laptoplardan anlıyorsanız ben konu açtım yardımcı olursanız çok sevinirim. Hangi 406# laptopu almalıyım adlı konu. En üstlerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazın öğrenciyim çalıştım biraz ordan kazandığım para inceleme izliyorum zaten yarısı sponsorlu video biri her oyunu oynatır ısınmadan fps düşüşü olur diğeri fan sesi olur ders çalışamazsın yapacak bisey yok
Isınma sorununu bende duydum. Akakçe sitesinde görmüştüm ama 4050 olan versiyonunda.
Öyle bir kader ki bu. Adam 18 bine sağlam laptop almak istiyor. Biri ya çok ısınıyor ama işlemcisi iyi. Diğeri işlemcisi kötü ama ısınmıyor. Öneri yapılacak bir şey yok ki. Hiç biri parasını hak etmiyor. Size sitemim değil yanlışlık olmasın. Çok anlamıyorum ama 3050 ti ile 3050 arasında çok fark var mı? Ayrıca laptoplardan anlıyorsanız ben konu açtım yardımcı olursanız çok sevinirim. Hangi 406# laptopu almalıyım adlı konu. En üstlerde.

15 bine sıfır excalibur 4k ekranlı var
Link atarmısın excalibur çok pahalı

Bulamıyorsun

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Yazın öğrenciyim çalıştım biraz ordan kazandığım para inceleme izliyorum zaten yarısı sponsorlu video biri her oyunu oynatır ısınmadan fps düşüşü olur diğeri fan sesi olur ders çalışamazsın yapacak bisey yok
Dostum yani 18.000 TL'ye gerçekten laptop kalmadı yani. Hani ben sana ne önersem illaki bir şikayetçi olacaksın yani. 3060 kurtarmıyor ki o bile eski zaten artık. 4.050 var gigabyte 25k en ucuz 4050 ama o da ısınıyor sanırım. Yani bilmiyorum çok detaylı araştırman lazım yani. Ayrıca Akakçe sitesine bakabilirsin O çok yardımcı olur. 18-20 arası alırsan iyi olur. 3050Ti ile 3050 arasında çok fark var mı bilmiyorum. Bu yüzden sana çok yardımcı olamam. O attığımın ısınma sorunu var mı bilmiyorum. Videoları izlemek şart. Isınma ile uğraşamam diyorsan başka bir laptopa bakman lazım. Ama attığım en fiyat performansı yani 18.000 liraya.

Link atarmısın excalibur çok pahalı
gtx 1070 8GB i7 9750H yada 10750H var

Ekler

• IMG-20230720-WA0033(1).jpg
    IMG-20230720-WA0033(1).jpg
    190.3 KB · Hit: 40
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut Yüksel
O kadar doğru söylüyorsunuz ki, cidden kötü bir durum, laptop almayı düşünüyordum ben de, sürekli araştırarak bir şeyler öğrendim, çok detaylı bilgim yok ama az çok bilgi edindim bulabilirsem konunuza cevap yazacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Dostum yani 18.000 TL'ye gerçekten laptop kalmadı yani. Hani ben sana ne önersem illaki bir şikayetçi olacaksın yani. 3060 kurtarmıyor ki o bile eski zaten artık. 4.050 var gigabyte 25k en ucuz 4050 ama o da ısınıyor sanırım. Yani bilmiyorum çok detaylı araştırman lazım yani. Ayrıca Akakçe sitesine bakabilirsin O çok yardımcı olur.
Yok anladım bi öneri yapmak istedin ama fiyatlar sıkıntı sağol

O kadar doğru söylüyorsunuz ki, cidden kötü bir durum, laptop almayı düşünüyordum ben de, sürekli araştırarak bir şeyler öğrendim, çok detaylı bilgim yok ama az çok bilgi edindim bulabilirsem konunuza cevap yazacağım.
Teşekkür ederim

Top Bottom