Merkezi puanla yatay geçiş yaparken mevcut okula devam etmem gerekli mi?

Orting

80+
Reaksiyon skoru
0
Sayın arkadaşlar ben türkçe öğretmenliği bölümünü kazandım bu sene. Şuan 1. Sınıf 1. Dönemdeyim fakat ben sene sonunda ya da dönem arasında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapacağım. Okulu dondurmam gerekir mi? Dondurursam yatay geçişten yararlanamam diye korkuyorum. Dondurmayı hiç okula sınavlara gitmezsem seneye yatay geçiş yapamadığım takdirde mevcut okulumdan kaydım silinir mi zarar görür mü? Birde bu sene bir daha sınava girersem merkezi yerleştirme puanı yanar mı?

Sayın arkadaşlar ben türkçe öğretmenliği bölümünü kazandım bu sene. Şuan 1. Sınıf 1. Dönemdeyim fakat ben sene sonunda ya da dönem arasında merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapacağım. Okulu dondurmam gerekir mi? Dondurursam yatay geçişten yararlanamam diye korkuyorum. Dondurmayı hiç okula sınavlara gitmezsem seneye yatay geçiş yapamadığım takdirde mevcut okulumdan kaydım silinir mi zarar görür mü? Birde bu sene bir daha sınava girersem merkezi yerleştirme puanı yanar mı?
Kanka not ortalamasıyla yapmıcaksan dondurabilirsin gitmek istediğin okulun yönergesini oku orda genelde dondurma yapmış olman engel olmadığı yazar.Okula ve sınavlara gitmezsen o dönem kalırsın eğer yatay geçiş yapmazsan tekrar aynı sınıfıokumak zorunda kalabilirsin.Ben çok büyük hatalar yaptım yatay geçiş yönünden.Bir de gitmek istediğin okulun öğrenci işlerini ara ordan öğren.

Geri