Mersinde yaşayan arkadaşlardan tavsiye

Bahayber

80+
Reaksiyon skoru
1
pazartesi günü mersine taşınacağım iş için. bana üniversite ve 34. cadde civarından ev tutmam söylendi. Mersinde yaşam nasıldır? Amacım öyle eğlenmek veya içmek değil. Merak ettiğim şey gündelik yaşam. Serseri çok mu veya insanları kaba mı? esnafları nasıldır merak ediyorum. adam akıllı bir içerik bulamadığımdan buraya yazıyorum. bir kaç kez gittim ve gezdim ama direkt olarak yaşamak nasıldır bilmiyorum

pazartesi günü mersine taşınacağım iş için. bana üniversite ve 34. cadde civarından ev tutmam söylendi. Mersinde yaşam nasıldır? Amacım öyle eğlenmek veya içmek değil. Merak ettiğim şey gündelik yaşam. Serseri çok mu veya insanları kaba mı? esnafları nasıldır merak ediyorum. adam akıllı bir içerik bulamadığımdan buraya yazıyorum. bir kaç kez gittim ve gezdim ama direkt olarak yaşamak nasıldır bilmiyorum
Mersin Güzel Şehir Hocam Üniversite Tarafı İyidir Öğrenci İsen Belediye Desteği Yüksek Bir Yer Serseri Tipler Her Yerde Var Ama Otoraflarda Çok Yok Getto Oldukları Yer Değil Orası İnsanları Genel Olarak Hoşgörülü Ve İyidir Esnaflarda İyidir Sorun Yaşaman

Sahil tarafları daha kalabalık gideceğin ortak üni tarafı kalabalık olur sereri tipli insanlar illaki var ama çoğu şehire göre benim şahsi fikrim en yaşanılacak yer hakkında hayırlısı olsun güzel şehirdir. Gezilecek yerleri merak edersen özelden yazman yeterli yardımcı olurum.

Geri