Neler Yeni

Mersinde yaşayan dostlar bakabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
valla pahalı aga ögrenci adam için daha da pahalı açıkçası iş de bulamadım mersin insanı işçiyi it yerine koyuyor sanırım en az 6-7 mekana gittim iş için günlük 300 filan dediler asgariye bile denk gelmiyor günde 10 saat haftada 6 gün çalışma ile
Hocam valla spor öyle ben sağlık sorunum yüzünden bıraktım isabet oldu fiyatı çok pahalı iş olarakda aslında yaşınız tutuyorsa forum civarında asgari veren yerlerin olmasi gerekiyor biraz daha bakın isterseniz

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
16 ama fizik ve olgunluk olarak imkansız sesimden bile 20 dersin boyum 1.90
la havle 190 diyor bir de olm sulak yerde mi yetişiyonuz 178 de kaldım ben xd
Hocam valla spor öyle ben sağlık sorunum yüzünden bıraktım isabet oldu fiyatı çok pahalı iş olarakda aslında yaşınız tutuyorsa forum civarında asgari veren yerlerin olmasi gerekiyor biraz daha bakın isterseniz
en kötü öyle yapcam yol parası vermek istemiyorum açıkçası da 1 ay da olsa bir çalışayım mezuna bıraktım cepte kuruş yok gram da haz etmem ailemin para vermesini hem 50 tl verirler 1 ay lafını ederler ondan kimseye minnet etmemek için bir iş şart

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
la havle 190 diyor bir de olm sulak yerde mi yetişiyonuz 178 de kaldım ben xd

en kötü öyle yapcam yol parası vermek istemiyorum açıkçası da 1 ay da olsa bir çalışayım mezuna bıraktım cepte kuruş yok gram da haz etmem ailemin para vermesini hem 50 TL verirler 1 ay lafını ederler ondan kimseye minnet etmemek için bir iş şart
Hocam tavsiye sabah saatlerinde çok erken gitme iş aramaya çok geçde gitme forum marina civarlarinda bakın ordaki kafeler yaşınız tutuyorsa barlar sabah saatleri gitmeyin deme sebebim öyle bir hataya düştüm ve çoğu yer sorumlu patron yok onu bekleyin dediler

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Hocam tavsiye sabah saatlerinde çok erken gitme iş aramaya çok geçde gitme forum marina civarlarinda bakın ordaki kafeler yaşınız tutuyorsa barlar sabah saatleri gitmeyin deme sebebim öyle bir hataya düştüm ve çoğu yer sorumlu patron yok onu bekleyin dediler
ben direkt içeri gidip müdürünüz burda mı diyorum patronu hiç sorma kanka patronlar gelire bakar çok fazla patron mekanda durmaz müdür sor yada ilgili biri var mı da yaşım yetiyor barlara vs sorucam bari eylül sonuna kadar çalışayım da hem spor hemde kitap parası çıksın mezuna kaldım yük olmayım aileme
ibbnin tesisleri 25tl hocam bende gidiyordum şimdi bende ayın şekilde mersine geldim
hoş geldin kankam benim 1 ay oldu güzel şehir gibi duruyor mersin ama yalan yok insanına çok ayar oldum akdeniz insanı işte bende hataylıyım ama çok da sırıtmıyor xd

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
ben direkt içeri gidip müdürünüz burda mı diyorum patronu hiç sorma kanka patronlar gelire bakar çok fazla patron mekanda durmaz müdür sor yada ilgili biri var mı da yaşım yetiyor barlara vs sorucam bari eylül sonuna kadar çalışayım da hem spor hemde kitap parası çıksın mezuna kaldım yük olmayım aileme

hoş geldin kankam benim 1 ay oldu güzel şehir gibi duruyor mersin ama yalan yok insanına çok ayar oldum akdeniz insanı işte bende hataylıyım ama çok da sırıtmıyor xd
aynen hocam ben bir hata edip antalyaya gitmiştim burdan önce burası baya daha iyi geldi Hatay'a daha çok benziyor zaten her yer 31 plaka dolu istanbuldayken 31 plaka görünce selam veriyordum

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
bende mezitli viranşehir burada da çok suri var ama zengin kısmı sanırım hep gürültü patırtı yok emekli kasabası gibi hep sessiz
aynen oralarda güzel hocam bisikletle falan gelmiştim oralara baya beğendim oraları buradan daha iyi gibi

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
aynen oralarda güzel hocam bisikletle falan gelmiştim oralara baya beğendim oraları buradan daha iyi gibi
tece nerede bilmiyorum kanka da ben memnunum oturdugum semtten sahile 5 dk mesafedeyim her şey ayağımın altında mis valla

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
tece nerede bilmiyorum kanka da ben memnunum oturdugum semtten sahile 5 dk mesafedeyim her şey ayağımın altında mis valla
silifke mezitli arası hocam sahil kenarında yer kurulan bir yerleşim burası benim site denize 100mt

Top Bottom