Neler Yeni

Mertens aldatmaya yönelik hareketi penaltı verildi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Burak SR

80+
Türk futbolu her sene dibe vurmaya devam ederken, bugün küme düşmüş bir takıma karşı yaşanan ahlak dışı aldatma, hakemler tarafından penaltı kararıyla ödüllendirildi.

Yanımdaki İngiliz futbol uzmanı arkadaşım şok geçirdi; kendisi koyu bir Arsenal taraftarı.

20250209_192900.jpg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Onur Yücel
Off bir bitmediniz kanka tamam hakemler makemler izlemeyin o zaman ben hiç izlemiyorum valla Türk ligini. Keyifler keka yiyin birbirinizi
Bu rezil ligi izleyen sizin gibilere müstehak bu böyle dewam

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Ege
Türk futbolu her sene dibe vurmaya devam ederken, bugün küme düşmüş bir takıma karşı yaşanan ahlak dışı aldatma, hakemler tarafından penaltı kararıyla ödüllendirildi.

Yanımdaki İngiliz futbol uzmanı arkadaşımın yanında çok utandım; kendisi koyu bir Arsenal taraftarı.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adanademir spor sahadan çekilme kararı aldı!
nolmuş ki videosu varsa at burdan atarsan millet anlamaz boş boş yorum yapmayın

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
962
İsim
Taksim Delisi Cenk
Yanındaki İngiliz futbol uzmanı arkadaşına selam söyle,koyu bir Arsenal taraftarı olana 😀

Burak SR

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Off bir bitmediniz kanka tamam hakemler makemler izlemeyin o zaman ben hiç izlemiyorum valla Türk ligini. Keyifler keka yiyin birbirinizi
Bu rezil ligi izleyen sizin gibilere müstehak bu böyle dewam
Haklısın tiyatro izlemek isteyen İngiliz arkadaşıma bu maçı açtım o bile gülmekten izleyemedi.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Ege

Alfha13

80+ Silver
Adam yere atlıyor, düşerken ayağını rakibe vuruyor, VAR da çağırmıyor. Sarı kartlık pozisyonda penaltı alıyorlar. Sonra da ahlaksız, hırsız diyorlar millete.

Burak SR

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akif Erdem
Bi bitmedi şu hakem mevzuları. TFF MHK GSB ne varsa kökünden değişmesi lazım artık. Mertense'de ayıp en ufak bir müdahale bile yok nereye atlıyorsun? Küçük müdahale alıp atlasan neyse..

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Yanımdaki İngiliz futbol uzmanı arkadaşımın yanında çok utandım; kendisi koyu bir Arsenal taraftarı.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adanademir spor sahadan çekilme kararı aldı!
Pozisyonun başını atıp algı yaratmayın. Bir sonraki adımda arkadaki ayağına direkt müdahale var ve o yüzden düşüyor. Allah'ın verdiği beyni kullanın. Başkalarının peşinden gitmeyin artık. Sahadan çekmede bu algılar için yapılan bir oyun. Fanatikliği bırakın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,663
Üyeler
167,540
Son üye
Ela Çakır
Top Bottom