Neler Yeni

Mesaj Yoluyla Sahte Uyap Dolandırıcılığı.

holysword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sammy
ÖNEMLİ: Lütfen verilen linklere gerçek bilgilerinizi yazmayınız ve telefon numarasını ararsanız gizli numaradan arayınız.

Sabah otururken telefonuma bir mesaj geldi.

Sayın müşteki uzlaşma ve arabuluculuk dosyanız tahkim merkezimize iletilmiştir. Mağduriyet yaşamamak için kontrol ediniz. htpps://uyapegiris.com B251 From: BUCAK D.H.

Dolandiricilik seviyesi ne kadar gelişmiş diye merak edip siteye girdim. E devlet girişini eh işte kopyalanmış bir şekilde gördüm.

Hâliyle sahte bir TC numarası ve şifresi ile Sahte Uyap sistemine girdim. (Kafanızdan 11 haneli numara ile 6 haneli şifre yazmanız yeter)

Dolandiricilarin ortağının ya da işbirlikcisinin IBAN numarası ismi ve soyismi vardı.

En çok dikkatimi çeken telefon numarası oldu gizli numaradan aradım 5 dakika eğlendim fakat dolandırıcı beni cezbedemedigi için sıkıldım ve kapattım.

Ek olarak: Ödeme makbuzu istenen yere unutamayacakları çam sakızı çoban armağanı bir fotoğraf gönderdim.

Burada kimse bu numaralara kanmaz fakat dalginliginiza gelirse siz siz olun mobil uygulamadan yada Google amcanın arama motorundan arayın adresin doğrulugunu kontrolünü sağladıktan sonra E-Devlet sistemine girip kontrol edecekseniz edin.

Sitenin adresi sürekli değişiyor. Şu anki sazan avı sitesi : davauyapsorgu.com

Ekler

• IMG_20241003_150047.jpg
    IMG_20241003_150047.jpg
    270.2 KB · Hit: 36
  • Screenshot_2024-10-03-14-40-06-401_com.hsv.freeadblockerbrowser-edit.jpg
    Screenshot_2024-10-03-14-40-06-401_com.hsv.freeadblockerbrowser-edit.jpg
    461.8 KB · Hit: 25
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Attığın fotoğrafı merak ettim şimdi🤨

holysword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sammy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme: Dolandırıcılık mesajı atan BUCAK D.H. (Bucak Devlet Hastanesi) çalışanıymış.

Üzerlerine gelen tepkiler ve aramalar sonucunda klasik olarak baskıdan kurtulmak için yalan söyleyerek tekrardan bir mesaj atıldı bunun hastanemiz ile alakası yoktur dendi.

@Ernest Muçi Önemli bir şey değil 16cm lik çam sakızı.

Top Bottom