Yardım (Mesajı oku) Ekran kartı destek aparatı lazım

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,768
Akvaryum kasaya geçtim ve kasanın alt kısmında da fanlar var ekran kartının tam altına denk geliyor hepsi. Bende ekran kartı biraz esnediği için ileride sıkıntı çıkarmasın diye destek aparatıyla sabitlemek istiyorum nasıl yapmalıyım sizce önerilerinizi bekliyorum her şey siyah renkte. ekran kartım asus prime 5070. bütçe en fazla 300 lira 3d baskılı aparatlar kırılıyormuş galiba doğrumu bu arada

Alıntıyı görüntüle

Akvaryum kasaya geçtim ve kasanın alt kısmında da fanlar var ekran kartının tam altına denk geliyor hepsi. Bende ekran kartı biraz esnediği için ileride sıkıntı çıkarmasın diye destek aparatıyla sabitlemek istiyorum nasıl yapmalıyım sizce önerilerinizi bekliyorum her şey siyah renkte. ekran kartım asus prime 5070. bütçe en fazla 300 lira 3d baskılı aparatlar kırılıyormuş galiba doğrumu bu arada

Alıntıyı görüntüle
Aparatı felan yok mu hocam benim kasada alttan fanlı ama aparatı var mesela

3d baskılı olanlardan kullaniyorum bisey olmuyor

Sapphire Nitro modellerinde L Gpu bracket çıkıyor sag ı engellemek için sizde o tarz bir ürün bakın isterseniz
şöyle bir durum var 5070 in ön kısmı oval yapıda bu sıkıntı yaparmı ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu şekilde

Ekler

Alıntıyı görüntüle
normalde ekran kartının içinde çıkması lazım destek aparatı sizde cıkmadımı

normalde ekran kartının içinde çıkması lazım destek aparatı sizde cıkmadımı
çıkmadı hocam destek aparatı çıkan modeller genelde 5080 5090 oluyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,318
Üyeler
183,092
Son üye
latwe
Geri