Elektrikli süpürgeye almesh kasanın önü delikli olduğu için toz birikiyor o tozu elektrik li süpürge ile alsam olurmu yada koli bandı ile ağda gibi yapıstırsam çeksem tozlar gelirmi
yo ben denize atıyım en iyisi tozları midye yer hem su faturası gelmez
sen çılgın değilsin sen manyaksınElektrikli süpürgeye al
Veya çılgınsan benim gibi kasayı çıkarıp hortumla yıka
süpürgeyle almanız yeterlidir diye düşünüyorummesh kasanın önü delikli olduğu için toz birikiyor o tozu elektrik li süpürge ile alsam olurmu yada koli bandı ile ağda gibi yapıstırsam çeksem tozlar gelirmi
var saç kurutma makinesi ısınıyor fakat üflemiyorsac kurutma makinesine ile üfle dıksardayken
teşekkür ederim denize istesem de atamam burda deniz yoksen çılgın değilsin sen manyaksın
ciddiye alma hocam
süpürgeyle almanız yeterlidir diye düşünüyorum
Ne manyaklığı yasen çılgın değilsin sen manyaksın
ciddiye alma hocam
süpürgeyle almanız yeterlidir diye düşünüyorum
fanı bozuk onun getir tamir edelimvar saç kurutma makinesi ısınıyor fakat üflemiyor
istanbul da olsam getirirdim fakat değilim hem bir şey ısmarlardım sanafanı bozuk onun getir tamir edelim
istanbul damısın?
benzinliğe git tazikli su tutNe manyaklığı ya
Çok kirlenince içindekileri çıkarıp hortum tutuyorum en etkili öyle temizleniyor.
https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...MIq6Pmwcrk6wIVEQCiAx2JzgLFEAkYASABEgIAQ_D_BwE kasanın linkiBen mesh kısma şunları yapıyorum belki işinize yarar sizin de ;
-Mesh kısmı çıkart
- Süpürge ile önünü arkasını temizle.
- Diş fırçası ile tekrardan önünü arkasını temizle.
Bunları yapınca toz kalmıyor gibi bir şey, bu arada kasanız nedir?
Dediklerimi uygulayabilirsin hocam süpürge ile fazlalığı alıyorsun sonrasında diş fırçası kirleri topluyor bayağı simsiyah oluyor