Mesh sistemi icin tavsiye

yusa.12

80+
Reaksiyon skoru
1
Öncelikle herkese merhabalar iyi günler dilerim

Arkadaşlar Ben dubleks bir evde yaşıyorum modem oturma odasında alt katta kalıyor ve bugün mahalleye giga fiber geldi 1000 e 50 alıyorum ve üst kattaki odamda bunu kulanamamak fazlasi ile rahatsız etti bundan önce xiaomi extender pro diye bi router kullaniyordum çekim kalitesi rezaletti bozuldu ve bende yeni bir router arayışına girdim ve routerdansa mesh daha mantıklı geldi 3.5k ya kadar kurabileceğim mesh sistemlerine baktim en mantıklısı Mercusys halo h60x var birde huawei ax2 bunların arasında kaldım huawei daha mantıklı geliyor nedense bilmiyorum mesh desteği internette var gözüküyor oyuzden biraz şüphede bırakmıyor değil

Aklımdaki kurulum şekili üçgen şekilde yani bir tane ana router modemin yaninda diğer ikisi yukarida olacak yukaridakilerden bi tanesi tam modemin uzerinde olacak şekilde diğeri ise benim odamda çaprazında olacak şekilde bir kurulum yapmayi planlıyorum fakat halo serisinde node lerin birbiri ile olan iletismini ayarlayabiliyoruz sanırım ama huaweide o kadar destekli bir mesh desteği varmi bilmiyorum

Evde kullandığım modem Huawei LG8245X6-50 bu easy mesh desteği var

Yardımcı olursanız cok sevinirim en yakın zamanda bir alım yapmayi planliyorum

Tplink te mantıklı olur
Evet hocam buna baktım fakat 3lü mesh bana daha cok güven verdi diyebilirim ax3000 olmasi lazim tp link, evimdeki internet 1giga oyuzden 2giga lik bi internete pekte gerek yok açıkçası huawei de ax1800 civari olmasi lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,773
Üyeler
187,239
Son üye
mustafaisonline
Geri