Metin2 pvp tavsiyesi arıyorum

Quepardo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Beyler ders dinleyip izlerken bir ekrandan arkadaşla beraber metin2 takılalım diyoruz geçen başladık şubat başında açılan bir svye ama sağ olsunlar 1 ay dolmadan sv battı var mıdır böyle emeğin boşa gitmez diyeceğiniz bir yarı emek sv yani level kasmak çok zor olmasın ama end game e 2 haftada ulaşamayalım 1 ayda sv bitmesin

Beyler ders dinleyip izlerken bir ekrandan arkadaşla beraber metin2 takılalım diyoruz geçen başladık şubat başında açılan bir svye ama sağ olsunlar 1 ay dolmadan sv battı var mıdır böyle emeğin boşa gitmez diyeceğiniz bir yarı emek sv yani level kasmak çok zor olmasın ama end game e 2 haftada ulaşamayalım 1 ayda sv bitmesin
TR e baslamalısın genelde pvp sw leri hileyle para kasıp normal tl ile satmak için oynuyorlar.

TR e baslamalısın genelde pvp sw leri hileyle para kasıp normal TL ile satmak için oynuyorlar.
trde de 55 lvl bi çarım var full +9 5 efsun falan ama artık para yatırmadan oynanacak bir şey değil bence o ya bide hileyle nasıl kasabiliyolar ki farm yaparken kod istiyor balık tutarken de aynı şekilde falan engeller diye düşünmüştüm ben

trde de 55 lvl bi çarım var full +9 5 efsun falan ama artık para yatırmadan oynanacak bir şey değil bence o ya bide hileyle nasıl kasabiliyolar ki farm yaparken kod istiyor balık tutarken de aynı şekilde falan engeller diye düşünmüştüm ben
30 dk da bir istiyor 30dk da bir gelip giriyorlar

Ben de arıyorum uzun zamandır. Metin2 bitmiş gibi :(

Ben de arıyorum uzun zamandır. Metin2 bitmiş gibi :(
kafkas2 alpha ya başlamıştık gayet güzel gözüküyodu ama şuan internette 1t 1.25 tl falan satılıyor herkes eşyaları satıp nakite çevirdi çok az oyuncusu kaldı ve 5 şubatta mı ne açılmıştı :(

Geri