Forever897
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 115
Dostum o maymun dediğin canlılara "kütüphane bekçileri" deniliyor teessüf ederim.Bu bölümun taktığı yok mu her seferinde o habeş maymunları peşimde oluyor ve 2 vuruşa ölüyorum. Ayrıca daha çok bölüm var mı bayadır hikaye ilerliyor ama anlamadım
bende direk 6lık pompalıyla kafalarına sıkıyordum eywallahDostum o maymun dediğin canlılara "kütüphane bekçileri" deniliyor teessüf ederim.
O bekçilere kesinlikle ateş etmemen lazım, eğer ateş etmeyip sana saldırmaya geldiklerinde onların yüzüne doğru bakarsan sana bir şey yapmazlar. Bakmaya devam et daha sonra başka yere yöneldiklerinde sende işine dönersin. Ama sık sık arkanı kontrol et sana bakarlarsa tekrar bak ve böyle böyle görevde gitmen gereken yerlere gideceksin. Yavaş olacak ama böyle olacak.
Aman haa sakın sıkma. Ölmezler çünkü.bende direk 6lık pompalıyla kafalarına sıkıyordum eywallah![]()
reis benı kandırmıyon dımı :d durduk yere saldırdı bu sefer deAman haa sakın sıkma. Ölmezler çünkü.
Dostum. Yavaş hareket edip o sana baktığı zaman sen ona bakarsan saldırmaz. Birbirinize bakıştığınız zaman hareket de etme bu arada.reis benı kandırmıyon dımı :d durduk yere saldırdı bu sefer de
tamam tamam köpek taktiğiymiş çök bekle hareket etme gidiyor çok sağolAman haa sakın sıkma. Ölmezler çünkü.
kanka habeş maymunlarını kesmeden geççen o chapter stealth chapteri zaten, ayrıca o habeş maymunları tek attıkları gibi ölümsüzler oyuzden bütün mermini harcaman gerekir kesmek istiyorsan bileBu bölümun taktığı yok mu her seferinde o habeş maymunları peşimde oluyor ve 2 vuruşa ölüyorum. Ayrıca daha çok bölüm var mı bayadır hikaye ilerliyor ama anlamadım
Dostum öyle güldürdünki beni Allah senden razı olsun habeş maymunu kısmında koptumBu bölümun taktığı yok mu her seferinde o habeş maymunları peşimde oluyor ve 2 vuruşa ölüyorum. Ayrıca daha çok bölüm var mı bayadır hikaye ilerliyor ama anlamadım
Ayrıca eline 1 tane gül alıp gidersen bakışmanız daha etkileyici olabilirDostum. Yavaş hareket edip o sana baktığı zaman sen ona bakarsan saldırmaz. Birbirinize bakıştığınız zaman hareket de etme bu arada.
Onun dışında saldırmaması gerekiyor.
Bak onu unuttum. Ortama romantiklik katmak önemli.Ayrıca eline 1 tane gül alıp gidersen bakışmanız daha etkileyici olabilirböylece rahatça geçebilirsin
![]()