Neler Yeni

metro 2033 nasıl oynanır?

YGT56

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yiğitalp
arkadaşlar oyunda bir bölüme geldim ilk defa dışarı çıktım karlı bir alanda falan yanımda da 60 tane mermi var o bölgedeki tek bir düşman minimum 30 mermiyle ölüyor ve sürülercesi üstünüze akın ediyor haliyle bende takıldım geçemedim kaçak oynuyorum benden hızlı düşmanlar kaçamıyorum ben mi bir şeyi kaçırıyorum yoksa böyle olması mı gerekli (oyun normalde ve spartain modda)

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
arkadaşlar oyunda bir bölüme geldim ilk defa dışarı çıktım karlı bir alanda falan yanımda da 60 tane mermi var o bölgedeki tek bir düşman minimum 30 mermiyle ölüyor ve sürülercesi üstünüze akın ediyor haliyle bende takıldım geçemedim kaçak oynuyorum benden hızlı düşmanlar kaçamıyorum ben mi bir şeyi kaçırıyorum yoksa böyle olması mı gerekli (oyun normalde ve spartain modda)
o bölge bir tık zor uluyan canavarlar yüzünden. Bir kaç denemede geçmiştim. Bir ihtimal de yolu karıştırıyor olabilirsin. Youtube den bir nereden gidildiğine bakmanı öneririm.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
M'ye basarak gösterilen yolu takip edin ve etrafı iyice lootlayın sıkıntı çıkar yoksa.

TahinPekmez

80+ Silver
artyom konuşmadıkça sana bunu söylemiyeceğim ::D

Guzel oyundu ben de takılmıştım bi yerde saldım getti

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Çakmağı çıkartıp ya da M'ye basıp gideceğiniz yere doğru yavaş yavaş ilerleyin. Kanatlı canavar geldiğinde etraftaki otobüs kalıntılarının, binaların, kulübelerin içine girip gitmelerini bekleyin ya da ağır ağır arkalarından geçin. İlla birkaç kere sizi yakalarlar ama birkaç deneme sonunda geçersiniz. O kısım biraz zorlayıcı gerçekten de. Yine aynı mekanda bir bölüm daha var, kurt gibi olanlar size saldırıyor sürü halinde. O bölümde biraz ilerleyince bir yerden sonra otomatik ara sahne falan girmesi lazım, aklınızda bulunsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,112
Üyeler
159,445
Son üye
rhennack
Top Bottom