Neler Yeni

METRO 2033 Redux zorlandığım yer

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Saçma sapan bölüm dizaynı yapmışlar pusula koymuşlar çalışmıyor abartısız 1 saattir adamları bulmaya çalışıyorum hayır harita koysan göstersen ne oluyor bu kadar saçma bir şey olamaz ya 1 saattir kafayı yedim.
(Bahsettiğim yer oyunun 2.karlı bölümü polislerin yanına ulaşmaya çalıştığımız)
Ben becerememiş olabilirim.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen beceremediysen oyunu niye suçluyorsun?
Benim suçum olabilir ama koydukları pusula çalışmıyor.
Oyunu çok beğendim ama bu karlı bölüm çıldırttı beni.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Saçma sapan bölüm dizaynı yapmışlar pusula koymuşlar çalışmıyor abartısız 1 saattir adamları bulmaya çalışıyorum hayır harita koysan göstersen ne oluyor bu kadar saçma bir şey olamaz ya 1 saattir kafayı yedim.
Dostum, oyunu becerememişsin. Metro 2033 gayet iyi bir oyun, ben oynadım bitirdim hiç de zorlanmadım, yeteneksizsen biz ne yapalım :)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,791
İsim
Eren Yeager
Bende oyuna alışamayan kişilerdenim sevemedim herkes önerip duruyordu açtım oynadım ama oyun sanırım bana yavaş geldi hoşuma gitmedi yani

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Benim suçum olabilir ama koydukları pusula çalışmıyor.
Oyunu çok beğendim ama bu karlı bölüm çıldırttı beni.
Oyunu oynayacaktım niye böyle bir başlık attın?

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum, oyunu becerememişsin. Metro 2033 gayet iyi bir oyun, ben oynadım bitirdim hiç de zorlanmadım, yeteneksizsen biz ne yapalım :)
Sakin olun biraz aa oyuna laf etti kızalım modu direkt ben becerememiş olabilir ama yeteneksiz tabirleri olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlık ve açıklaman yanlış anlaşılmaya yol açıyor. İstiyorsan düzelt, yoksa benim gibi tepkileri çok görürsün.
Düzelttim

Oyunu oynayacaktım niye böyle bir başlık attın?
Oyna güzel oyun ama bana kalırsa bazı bölümde benim gibi sinir olabilirsin.

@HayriPotter @Lecter @borauysalcan @Poyraz Efendi @Erdimb @Canxkarax @E++n kızgınları geri alın tamam ben beceremedim pardon :(

@HayriPotter @Lecter @borauysalcan @Poyraz Efendi @Erdimb @Canxkarax @E++n Anlık sinir krizi geçirdim ondan dolayı oldu sanırım :D

Son düzenleme:

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sakin olun biraz aa oyuna laf etti kızalım modu direkt ben becerememiş olabilir ama yeteneksiz tabirleri olmuyor

Düzelttim

Oyna güzel oyun ama bana kalırsa bazı bölümde benim gibi sinir olabilirsin.

@HayriPotter @Lecter @borauysalcan @Poyraz Efendi @Erdimb @Canxkarax @E++n kızgınları geri alın tamam ben beceremedim pardon :(
napim almicam geri

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Arkadaşlar oyun gayet güzel ben çok sevdim beklentim vardı ve baya karşıladı oyunun hikayesi güzel ben pc mi alınca exodusu da yükleyecem benim zorlandığım ise bir tane bölüm var gorili öldürmen lazım bir sesini duysun hemen gelir öldürür O gorilin ben ♥♥♥ (kusura bakmayın 12.kez de becerdim hayatta kalma olunca zor)

Ben becerememiş olabilirim.
kanka sen nerden yüklediysen artık öyle bi sorun yok oyunda sen bulamıyosundur belki :/

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Arkadaşlar oyun gayet güzel ben çok sevdim beklentim vardı ve baya karşıladı oyunun hikayesi güzel ben PC mi alınca exodusu da yükleyecem benim zorlandığım ise bir tane bölüm var gorili öldürmen lazım bir sesini duysun hemen gelir öldürür O gorilin ben ♥♥♥ (kusura bakmayın 12.kez de becerdim hayatta kalma olunca zor)

kanka sen nerden yüklediysen artık öyle bi sorun yok oyunda sen bulamıyosundur belki :/
Epic gamesten oynuyorum Ben beceremedim zaten sanırıö

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom