Neler Yeni

METRO 2033 Redux zorlandığım yer

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hocam böyle düşünüyorsan başlığa neden öyle yazmıştın, ama düzeltmişsin. Ben de gereksiz yükselmişim haklısın kusuruma bakma yeteneksizsin falan cidden olmamış.
Geçtiğine sevindim oyunu beğenmemiş olabilirsin de sadece orasından dolayı Metro 2033 oynamayın başlığını saçma bulmuştum ondan yükselmiştim, neyse hocam devam edin Last Night'ı da alırsınız bence güzel seri çünkü :)
Yok oyunu çok beğendim
O bölümde biraz sinirlendim ondan öyle yaptım kusura bakma başlığım ve yazdıklarım yanlış bir şeye danışmak istiyorum.
Ben oyunda 4'Lü pompalı buldum fakat o kadar yavaş releod yapıyordu ki sinir olmuştum 2'Li yaptım iyi mi yapmışım kötü mü?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Yok oyunu çok beğendim
O bölümde biraz sinirlendim ondan öyle yaptım kusura bakma başlığım ve yazdıklarım yanlış bir şeye danışmak istiyorum.
Ben oyunda 4'Lü pompalı buldum fakat o kadar yavaş releod yapıyordu ki sinir olmuştum 2'Li yaptım iyi mi yapmışım kötü mü?
İyi yaptın hocam ben de ikili pompalıyla oynuyordum hem mermisi bol oluyor hem de 2 vuruşa öldürüyor düşmanı.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
İyi yaptın hocam ben de ikili pompalıyla oynuyordum hem mermisi bol oluyor hem de 2 vuruşa öldürüyor düşmanı.
Bende şuan 2'li pompalı var Ulman diye bir adam vardı ya onun susturuculu ak'si var bide Scoplu ak var, şu adamın verdiği iyi mi?
1609493694252.png

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Bende şuan 2'li pompalı var Ulman diye bir adam vardı ya onun susturuculu ak'si var bide Scoplu ak var, şu adamın verdiği iyi mi?Alıntıyı görüntüle
Hocam ak ve 2li pompali guzel silahlar, ben akye ayrica atesli mermi atan bir ozellik koymustum, o sekilde devam edebilirsin. Duraksadigin yerlerde metro duraklarindaki saticilardan alabildjgin kadar mermi almaya bak

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hocam ak ve 2li pompali guzel silahlar, ben akye ayrica atesli mermi atan bir ozellik koymustum, o sekilde devam edebilirsin. Duraksadigin yerlerde metro duraklarindaki saticilardan alabildjgin kadar mermi almaya bak
revolver yerine susturuculu ak aldım şuan 2 tane ak bir tane pompalı var ak lerden biri susturuculu diğeri scoplu bakalım
:)

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
revolver yerine susturuculu ak aldım şuan 2 tane ak bir tane pompalı var ak lerden biri susturuculu diğeri scoplu bakalım
:)
Hocam her zaman 3 farklı silah daha mantıklı mermilerden dolayı, oyun mermi vermeyi pek sevmiyor senin satın alman/bulman gerekiyor.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Hocam her zaman 3 farklı silah daha mantıklı mermilerden dolayı, oyun mermi vermeyi pek sevmiyor senin satın alman/bulman gerekiyor.
Ya bende revolver vardı adam bana al bunu deyince bende dedim ki boşuna vermiyordur deyip aldım şu mantık yüzünden aldım işte uzaktaki adamlara scoplu ak ile sıkarım yakından gizli gideceğim zaman susturuculu ak ile giderim yaratıklarada pompalı ile sıkarım dedim

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Ya kütüphane bölümündeyim baya bir mermi harcadım gorillere sıka sıka sıka geçemedim oyundan çıktım bir baktım meğer gorillerin gözlerine bakmak lazımmış sonra sana saldırmıyorlarmış o kadar mermi harcadım şimdi fark ettim ama :(

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ya kütüphane bölümündeyim baya bir mermi harcadım gorillere sıka sıka sıka geçemedim oyundan çıktım bir baktım meğer gorillerin gözlerine bakmak lazımmış sonra sana saldırmıyorlarmış o kadar mermi harcadım şimdi fark ettim ama :(
Maalesef hocam öyle oluyor bakınca kaçıyorlar o bölüm çok korkunçtu yaa :(

Saçma sapan bölüm dizaynı yapmışlar pusula koymuşlar çalışmıyor abartısız 1 saattir adamları bulmaya çalışıyorum hayır harita koysan göstersen ne oluyor bu kadar saçma bir şey olamaz ya 1 saattir kafayı yedim.
(Bahsettiğim yer oyunun 2.karlı bölümü polislerin yanına ulaşmaya çalıştığımız)
Ben becerememiş olabilirim.
Dostum sen becerememişsin bence oyun güzel yoksa oyuna laf etme bu arada içitğin sütü burnundan getiririm aslanım 🤬 🤬

(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,802
Üyeler
164,731
Son üye
faruking
Top Bottom