Ya bana oyun en başta korkunç geldi oynayamadım, ondan sonra tekrar oynadım alıştım su gibi aktı gitti zaten 3-4 gün de bitirdim ikisini. Korku oyunlarını oynayamayan birisiyim ama bitirebildim yani. Korkuyla aran hiç iyi değilse alma bence oynayamazsın, onun harici call of duty nin biraz korkunçlu versiyonuna benziyor oyun, bir call of duty aşığı olarak söylüyorum. Çok beğendim oyunu.Hocam konuyla birazcık alakasız ben de Metro 2033 Redux ve Metro Last Light Redux oynamayı düşünüyorum oynamaya değer mi sizce ?
başlayın çok güzel oyunlar.Hocam konuyla birazcık alakasız ben de Metro 2033 Redux ve Metro Last Light Redux oynamayı düşünüyorum oynamaya değer mi sizce ?
bence o kadar verilmez korsana da bulaşmak yerine hesap alın ucuza .Ya bana oyun en başta korkunç geldi oynayamadım, ondan sonra tekrar oynadım alıştım su gibi aktı gitti zaten 3-4 gün de bitirdim ikisini. Korku oyunlarını oynayamayan birisiyim ama bitirebildim yani. Korkuyla aran hiç iyi değilse alma bence oynayamazsın, onun harici call of duty nin biraz korkunçlu versiyonuna benziyor oyun, bir call of duty aşığı olarak söylüyorum. Çok beğendim oyunu.
Sistem güzel sorun yok, her oyunu ultrada oynayabiliyorum. ilk 2 oyununu çok sevdim ama pahalıymış işte exodusExodus harika bir oyun. Mutlaka oyna derim sistemin elveriyorsa Ultra da oyna atmosferi birebir yaşarsın.
Korku oyunlarını oynamayı pek sevmem sadece Youtuberlar ekiple falan girince izliyorum ama öyle aram çok kötü, nefret ederim gibi bir durumum yok. Oynayacağım büyük ihtimalle teşekkür ederim.Ya bana oyun en başta korkunç geldi oynayamadım, ondan sonra tekrar oynadım alıştım su gibi aktı gitti zaten 3-4 gün de bitirdim ikisini. Korku oyunlarını oynayamayan birisiyim ama bitirebildim yani. Korkuyla aran hiç iyi değilse alma bence oynayamazsın, onun harici call of duty nin biraz korkunçlu versiyonuna benziyor oyun, bir call of duty aşığı olarak söylüyorum. Çok beğendim oyunu.
Oynayacağım teşekkür ederim.başlayın çok güzel oyunlar.