Metro Exodus Alınır mı?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,092
Metro 2033 Redux ve Last Light Redux bitirdim. Normaldi fiyatları ve hakediyolardı bence. Ama metro exodus 250 tl steamde. Sizce alınır mı ve ilk iki oyunla bağlantılımı? Kara derililer vesaire

Hocam konuyla birazcık alakasız ben de Metro 2033 Redux ve Metro Last Light Redux oynamayı düşünüyorum oynamaya değer mi sizce ?

Hocam konuyla birazcık alakasız ben de Metro 2033 Redux ve Metro Last Light Redux oynamayı düşünüyorum oynamaya değer mi sizce ?
Ya bana oyun en başta korkunç geldi oynayamadım, ondan sonra tekrar oynadım alıştım su gibi aktı gitti zaten 3-4 gün de bitirdim ikisini. Korku oyunlarını oynayamayan birisiyim ama bitirebildim yani. Korkuyla aran hiç iyi değilse alma bence oynayamazsın, onun harici call of duty nin biraz korkunçlu versiyonuna benziyor oyun, bir call of duty aşığı olarak söylüyorum. Çok beğendim oyunu.

Exodus harika bir oyun. Mutlaka oyna derim sistemin elveriyorsa Ultra da oyna atmosferi birebir yaşarsın.

Ya bana oyun en başta korkunç geldi oynayamadım, ondan sonra tekrar oynadım alıştım su gibi aktı gitti zaten 3-4 gün de bitirdim ikisini. Korku oyunlarını oynayamayan birisiyim ama bitirebildim yani. Korkuyla aran hiç iyi değilse alma bence oynayamazsın, onun harici call of duty nin biraz korkunçlu versiyonuna benziyor oyun, bir call of duty aşığı olarak söylüyorum. Çok beğendim oyunu.
bence o kadar verilmez korsana da bulaşmak yerine hesap alın ucuza .

Exodus harika bir oyun. Mutlaka oyna derim sistemin elveriyorsa Ultra da oyna atmosferi birebir yaşarsın.
Sistem güzel sorun yok, her oyunu ultrada oynayabiliyorum. ilk 2 oyununu çok sevdim ama pahalıymış işte exodus

Korku oyunlarını oynamayı pek sevmem sadece Youtuberlar ekiple falan girince izliyorum ama öyle aram çok kötü, nefret ederim gibi bir durumum yok. Oynayacağım büyük ihtimalle teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başlayın çok güzel oyunlar.
Oynayacağım teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,307
Üyeler
188,917
Son üye
Ahmet3166