5600lü videosu 60 80 arası fps veriyor orda bu viddeo 3600 ile çekilmiş +video kaydı olduğu için fps daha da düşüyor yani rahat oynatırOynanır fakat RTX çipleri kadar performans vermez
Zor low ayarlarda 20-30 açarsa şükret(!)Ekran kartım rx6700xt
Zor low ayarlarda 20-30 açarsa şükret
o fps leri alcanı bende biliyorum şakasına dedim ztn.videoda 60 80 arası gözüküyor
o fps leri alcanı bende biliyorum şakasına dedim ztn.
bu orada oyunun ilerisinde yarı acık dunyada o fps 20-30lara cidden duşecek
oyunda optimize problemi var deli gibi bende oynadıgım icin konuşuyorum oyunu ilk acık dunyası olan tarikatın oldugu yerde belli bir sure duşuk fps veriyor ciddi anlamda onda sonraki bazı acık dunya yerlerindede duşuk fps mevcut oyunun eleştirlerine baktıgında bile dedigim fps sorununu kayıtlayan nitelikte eleştiriler varRX 6600 ile bile Ultra + RT Ultrada 55-70 Arası oynuyorsun 6700 XT ile 20-30 ne alaka? Hiç oynadın mı veya test videolarına baktın mı? Ben oynadığım için rahat konuşabiliyorum.
En yüksek grafik ayarlarında, 2k çözünürlükte 30-40 fps aldım Enhanced versiyonunda.Zor low ayarlarda 20-30 açarsa şükret
ironiEn yüksek grafik ayarlarında, 2k çözünürlükte 30-40 fps aldım Enhanced versiyonunda.
Kart Qick 6700xt.
oyunda optimize problemi var deli gibi bende oynadıgım icin konuşuyorum oyunu ilk acık dunyası olan tarikatın oldugu yerde belli bir sure duşuk fps veriyor ciddi anlamda onda sonraki bazı acık dunya yerlerindede duşuk fps mevcut oyunun eleştirlerine baktıgında bile dedigim fps sorununu kayıtlayan nitelikte eleştiriler var