Neler Yeni

Metro Exodus nasıl oyun size göre ?

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Arkadaşlar bir çok oyun önerilerine metro serisini yazmışımdır çünkü en iyileri hakeden hikayeli çok güzel oyun ama ne yazık ki metro exodusu hiç oynamadım kasa toplicam inşallah kısa zaman içerisinde size göre nasıl oyun ?

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Oynamadıysan veya hakkında bilgin yoksa neden öneriyordun ki? Ben FPS oyunlara bayılmadığım için çok zevkle oynamıyorum fakat türünde en iyilere rahat girer.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynamadıysan veya hakkında bilgin yoksa neden öneriyordun ki? Ben FPS oyunlara bayılmadığım için çok zevkle oynamıyorum fakat türünde en iyilere rahat girer.
kardeş metro serisinden sadece exodusu oynamadım diyorum exodusa bi baktım çok istiyorum çok iyi diyorlar bi sizin yorumlarınıza bakıyım dedim

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
Arkadaşlar bir çok oyun önerilerine metro serisini yazmışımdır çünkü en iyileri hakeden hikayeli çok güzel oyun ama ne yazık ki metro exodusu hiç oynamadım kasa toplicam inşallah kısa zaman içerisinde size göre nasıl oyun ?
Oyun işte içinde yürüyebiliyosun nefes alabiliyosun hatta silah alıp sıkabiliyosun...

Öyle bir oyun işte (y)

NOT:Oynamadığım için öyle yazdım...

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
"Kardeş" oyun hakkında zaten bilgiye sahip olsaydın bizim yorumlarımız umrunda olmazdı.
Kanka elemanı yanlış anlamışsın. Adam Metro serisini sevmiş, önermiş. Exodus'u hiç oynamamış. Bizim bu oyuna karşı fikirlerimizi merak ediyor. Demekki ilgisini çekiyor. Önden heyecanlanmak, hype'lanmakta istiyor olabilir. Çok takılıncak bir şey yok bence.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Kardeş" oyun hakkında zaten bilgiye sahip olsaydın bizim yorumlarımız umrunda olmazdı.
niye öyle dedin kardeş ben oynadığım halde sorarım bu arada kardeş lafını kötü görmeyin lütfen sevdiğimden öyle diyorum :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun işte içinde yürüyebiliyosun nefes alabiliyosun hatta silah alıp sıkabiliyosun...

Öyle bir oyun işte (y)
sen oyunu yanlış oynamışsın kardeş

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Ben üçünüde oynadım özellikle exodusu çok beğendim ve sizede exodusa bakmanızı öneririm

.RBO.

80+ Silver
çok seviyorum ama imzadaki sistem ellerinden öper :(

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
çok seviyorum ama imzadaki sistem ellerinden öper :(
kanka o durum şuan bende daha beter 16 senelik kasa metro 2033 ile last light'ı bile internet cafede bitirdim :(

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,855
İsim
Eren Yeager
Hesap görmek Hesap etmekten zordur kardeşş.
Metro serisi hoşuma gitmiyor oynanış anlamından denedim oynamayı ama sıkıldım ve kapattım eminim senin hoşuna gider.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Hesap görmek Hesap etmekten zordur kardeşş.
Metro serisi hoşuma gitmiyor oynanış anlamından denedim oynamayı ama sıkıldım ve kapattım eminim senin hoşuna gider.
kardeş türçe yama kurup oynadın mı ?
oyun gayet güzel ama renkler ve zevkler farklıdır

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bana göre çok güzel oyun.

Top Bottom