Neler Yeni

Metroda yaşadığım garip olay

aakif

80+ Bronze
Bugün sabah metroya gidiyordum yürüyen merdiven kalabalıktı adamın biri biraz arkada hallledicem halledicem gibi bir şeyler söyleniyordu kendi kendine merdiven bittiği sıra yanımdan geçerken omuzu hafif çarptı bende noluyo diye baktım adama pardon dedi ben bakmaya devam edince dirseğini gösterip bak vururum he dedi (anladığım kadarıyla) dengede falan duramıyordu titriyor gibiydi sonra arkasını dönüp giderken vuracağımı sanıp uzak durayım diye havaya tekme salladı, belinde de çakı vardı tekme salladığı sıra gördüm ama öylece metroya girdi benim binceğim metronun tersine bindi gitti harbiden garip oldum birine bişey yaptı mı uyuşturucu etkisinde mi diye

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Süleyman Çakır
Cok onemseme hayatta olan olaylari, normal hayatin akisinon bi parcasi diyop devam et. Cakiyi guvenlik nasil almamis onu merak ettim ama :d

aakif

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cok onemseme hayatta olan olaylari, normal hayatin akisinon bi parcasi diyop devam et. Cakiyi guvenlik nasil almamis onu merak ettim ama :d
olay zaten metroda gerçekleşmesi şimdi o çakıyı metroda birine saplayıp saplamadığı falan kafamı kurcaladı gece gece

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Süleyman Çakır
olay zaten metroda gerçekleşmesi şimdi o çakıyı metroda birine saplayıp saplamadığı falan kafamı kurcaladı gece gece
Öyle bir olay olsa emin ol ülke gündemine gelirdi, kafana her şeyi takarsan hiç bir iş yapamazsın. etraftaki olaylardan çok kendi hayatına ve yaşantına önem vermeni öneririm :D

aakif

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir olay olsa emin ol ülke gündemine gelirdi, kafana her şeyi takarsan hiç bir iş yapamazsın. etraftaki olaylardan çok kendi hayatına ve yaşantına önem vermeni öneririm :D
hak ehlisin valla sildim gitti kafadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,259
Üyeler
159,300
Son üye
zahoaK
Top Bottom