Neler Yeni

MetropolCard ile Benzin alabilir miyim?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Arkadaşlar metropolcard ımın içindeki para ile benzin istasyonlarından yakıt alabiliyor muyum bilen var mı?
Aytemiz petrol ile bir anlaşmaları var sanırım ama istediğim bir benzinlikte geçerli midir ödeyen var mı?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar metropolcard ımın içindeki para ile benzin istasyonlarından yakıt alabiliyor muyum bilen var mı?
Aytemiz petrol ile bir anlaşmaları var sanırım ama istediğim bir benzinlikte geçerli midir ödeyen var mı?
Aytemiz'den alınıyordu en son başka yerden alamıyon ama

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Hayır galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Petrol Ofisi ve Aytemiz'i bulabildim sadece.
Tercihim Acık Ara Petrol Ofisi olur, Tchibo kahve anlasmalarından dolayı.

PetroPay MetropolCard'ın Akaryakıt ödemeleri icin Alt Uygulaması.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Petrol Ofisi ve Aytemiz'i bulabildim sadece.
Tercihim Acık Ara Petrol Ofisi olur, Tchibo kahve anlasmalarından dolayı.

PetroPay MetropolCard'ın Akaryakıt ödemeleri icin Alt Uygulaması.
petropayi indirdim biraz önce bi ton sözleşme onayı sordu ondan dolayı pek güvenmedim kaldırdım uygulamayı geri. Metropol card restopay olarak geçiyor param. En iyisi yarın direkt metropol ile iletişime geçeyim olmazsa gider bi benzinlikte denerim.

Peki metropol card'da ki parayı nakite çevirebiliyoz mu acaba bilen var mı?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
petropayi indirdim biraz önce bi ton sözleşme onayı sordu ondan dolayı pek güvenmedim kaldırdım uygulamayı geri. Metropol card restopay olarak geçiyor param. En iyisi yarın direkt metropol ile iletişime geçeyim olmazsa gider bi benzinlikte denerim.

Peki metropol card'da ki parayı nakite çevirebiliyoz mu acaba bilen var mı?
Uygulama MetropolCardın uygulaması ve Muhtemelen gene bi okadar sözlesme ile o kartı aldınız.
Annemde sodekso varken bi ara hatırlamıyorum ama Akaryakıt sanırsam PetrolOfisi ve Aytemiz.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama MetropolCardın uygulaması ve Muhtemelen gene bi okadar sözlesme ile o kartı aldınız.
Annemde sodekso varken bi ara hatırlamıyorum ama Akaryakıt sanırsam PetrolOfisi ve Aytemiz.
Sözleşmeleri onaylatiyor adres ve kimlik bilgileri mi de alıyor. Biraz inceledim ama metropolde ki parayı PetroPay a aktaramiyoz galiba ondan pek bakmadım

Top Bottom