Neler Yeni

Mevcut sistemimde oyunları sulu boyayla yapılmış grafiklerle oynuyorum.

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Hocam belki ayarlarda doku diltreleme özelliğinden kaynaklanıyordur. Onları 16x'e veya en yükseğe çekebilir misiniz?
Aynı şekilde eğer oyunlarda FSR veya DLSS gibi ayarlar varsa onları da kapatın bir de öyle bakalım.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Squad, DL2 (...) gibi birkaç tane daha oyunu denedim fakat sonuç aynı. Sadece Cs 1.6 ve Valorant'ta grafiker normal. Birçok forum gezdim, video izledim ama yine de derdime derman bulamadım. Sorunun monitörden kaynaklandığını düşünmek istiyorum fakat her şey gayet iyi çalışıyor.

Sistem bileşenleri:
Asus Rtx 3050 dual 8 gb
İntel i5 11400f
2x8 gb 3200 mhz ram
500 gb m2 sdd

Şimdiden teşekkür ederim...

Hocam dlss ayarı açık mı? ondan yapıyor olabilir ya da oyunlarda film efekti hareket bulakıklığı gibi ayarlar açıksa kapatabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
Hocam belki ayarlarda doku diltreleme özelliğinden kaynaklanıyordur. Onları 16x'e veya en yükseğe çekebilir misiniz?
Aynı şekilde eğer oyunlarda FSR veya DLSS gibi ayarlar varsa onları da kapatın bir de öyle bakalım.
Zaten x16da kullanıyorum genelde. DL2'de ve Days Gone gibi oyunlarda doku filtreleme seçeneği vermediği için kullanamıyorum. Ayrıca dlss'den de kaynaklı onu farkettim . Fakat attığım fotoğraflarda dlss kapalı. Fssr kullanıyordum ama uzak mesafeleri renderlarken sanki sıcak hava yükseliyormuş gibi dalgalanmalar yaratıyordu bazı oyunlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dlss ayarı açık mı? ondan yapıyor olabilir ya da oyunlarda film efekti hareket bulakıklığı gibi ayarlar açıksa kapatabilirsiniz
Film grind ve dlss kapalı olduğu halde böyle maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam oyun içi ayarlarını ss atar mısı
20230425211218_1.jpg
Ayarlarım bu ''RDR2''

Meto.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan Taşdemir
Squad, DL2 (...) gibi birkaç tane daha oyunu denedim fakat sonuç aynı. Sadece Cs 1.6 ve Valorant'ta grafiker normal. Birçok forum gezdim, video izledim ama yine de derdime derman bulamadım. Sorunun monitörden kaynaklandığını düşünmek istiyorum fakat her şey gayet iyi çalışıyor.

Sistem bileşenleri:
Asus Rtx 3050 dual 8 gb
İntel i5 11400f
2x8 gb 3200 mhz ram
500 gb m2 sdd

Şimdiden teşekkür ederim...
Oyunlarda motion blur ayarı açıksa onu kapat

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
Oyunlarda motion blur ayarı açıksa onu kapat
Maalesef onunla da alakası yok. Başlarda kapalı oynardım, sonrasında ''Fps zaten fazla.'' deyip açtım. Sadece karakter ani bir şekilde hareket ederse attığım ekran görüntülerindeki gibi oluyor.

Top Bottom