Çakma Knispel
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evethocam hdmı mı bağlanıyorsunuz?
Evethocam hdmı mı bağlanıyorsunuz?
Dpı kablosuyla deneme şansınız var mı?
Elimde dönüştürücü yok. Fakat cs go vs gibi oyunlarda gayet net görüntü alıyorum.Dpı kablosuyla deneme şansınız var mı?
hocam oyun içi ayarlarını ss atar mısınElimde dönüştürücü yok. Fakat cs go vs gibi oyunlarda gayet net görüntü alıyorum.
Squad, DL2 (...) gibi birkaç tane daha oyunu denedim fakat sonuç aynı. Sadece Cs 1.6 ve Valorant'ta grafiker normal. Birçok forum gezdim, video izledim ama yine de derdime derman bulamadım. Sorunun monitörden kaynaklandığını düşünmek istiyorum fakat her şey gayet iyi çalışıyor.
Sistem bileşenleri:
Asus Rtx 3050 dual 8 gb
İntel i5 11400f
2x8 gb 3200 mhz ram
500 gb m2 sdd
Şimdiden teşekkür ederim...
Zaten x16da kullanıyorum genelde. DL2'de ve Days Gone gibi oyunlarda doku filtreleme seçeneği vermediği için kullanamıyorum. Ayrıca dlss'den de kaynaklı onu farkettim . Fakat attığım fotoğraflarda dlss kapalı. Fssr kullanıyordum ama uzak mesafeleri renderlarken sanki sıcak hava yükseliyormuş gibi dalgalanmalar yaratıyordu bazı oyunlarda.Hocam belki ayarlarda doku diltreleme özelliğinden kaynaklanıyordur. Onları 16x'e veya en yükseğe çekebilir misiniz?
Aynı şekilde eğer oyunlarda FSR veya DLSS gibi ayarlar varsa onları da kapatın bir de öyle bakalım.
Film grind ve dlss kapalı olduğu halde böyle maalesef.Hocam dlss ayarı açık mı? ondan yapıyor olabilir ya da oyunlarda film efekti hareket bulakıklığı gibi ayarlar açıksa kapatabilirsiniz
hocam oyun içi ayarlarını ss atar mısıAyarlarım bu ''RDR2''![]()
Oyunlarda motion blur ayarı açıksa onu kapatSquad, DL2 (...) gibi birkaç tane daha oyunu denedim fakat sonuç aynı. Sadece Cs 1.6 ve Valorant'ta grafiker normal. Birçok forum gezdim, video izledim ama yine de derdime derman bulamadım. Sorunun monitörden kaynaklandığını düşünmek istiyorum fakat her şey gayet iyi çalışıyor.
Sistem bileşenleri:
Asus Rtx 3050 dual 8 gb
İntel i5 11400f
2x8 gb 3200 mhz ram
500 gb m2 sdd
Şimdiden teşekkür ederim...
Maalesef onunla da alakası yok. Başlarda kapalı oynardım, sonrasında ''Fps zaten fazla.'' deyip açtım. Sadece karakter ani bir şekilde hareket ederse attığım ekran görüntülerindeki gibi oluyor.Oyunlarda motion blur ayarı açıksa onu kapat