Neler Yeni

MEZUN PSİKOLOJİSİ SIKINTISI

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Mezun psikolojisi ne kadar kötü bir şeymiş ya, ne b*k yicem diye düşünmekten öyle bir sıkkınlık geldi ki yapmam ama insan içinden ölüp gitmeyi bile düşünüyor berbat bir durum cidden. 4 yıl besyo okuyup bitirdim ve şimdi ne yapacağım diye düşünmekten kendimi bitiriyorum... Vallaha kardeşlerim abilerim büyüklüğünüze, fikirlerinize, düşüncelerinize çok ihtiyacım var

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
Mezun psikolojisi ne kadar kötü bir şeymiş ya, ne b*k yicem diye düşünmekten öyle bir sıkkınlık geldi ki yapmam ama insan içinden ölüp gitmeyi bile düşünüyor berbat bir durum cidden. 4 yıl besyo okuyup bitirdim ve şimdi ne yapacağım diye düşünmekten kendimi bitiriyorum... Vallaha kardeşlerim abilerim büyüklüğünüze, fikirlerinize, düşüncelerinize çok ihtiyacım var
tüm o fikirleri, acını derse yönlendir ve çalış.

Rulep

80+ Gold
bu tür bölümler saçma bence ders göstermiyorlar ama gidip kpss ile alım yapmasını biliyorlar.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam ben geçen sene istediğim gelmediğinden ötürü 1 sene mezuna bıraktım ve benim için psikoloji önemli değildi canım sıkılıyordu paso. :D
KPSS'ye girip öğretmenliğe yönelebilirsin belki.

Top Bottom