Neler Yeni

Mezun senesinde ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için oyun oynamak

kubat3406

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kubat otuzşubat
Mezun senesinde ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için oyun oynamak ders başarısını olumsuz etkiler mi sizce?

Berkyozclk

80+ Bronze
oyna kanka hicbir şey olmaz (ben de mezunum tıp hedefşm var gunde min 8 saat calısıyorum kafa dagıtmak icin buraya geliyorum aksam 11 12 arası da twitch de geziyorum sonra yatış,telefon bagımlısı oldugum icin babama verdim iş yerindeki kasada kilitledi 2 aydır orda duruyo ) rdr 2 oyna aga öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mezun senesinde ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için oyun oynamak ders başarısını olumsuz etkiler mi sizce?
oyun oynamak istediğin için oyun oynarsan evet engeller ama dersten cidden bıktıgın zaman oynarsan dikkatin toparlanmasına yardımcı olur dinlenmiş gibi olursun sonra geri geldiğinde iyi olur , ben oyunları tamamen sildim ama dikkatim yerinde değilken ders yapmam youtube de gezer video izlerim 15 20 dk ye hazır hissettiğimde derse gecerim bir nevi ilham bekliyom gibi bir şey

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Enes
ben sınava çalıştığım zamanlardan hiç oyun oynamadım sadece saat 11 den sonra dizi izliyordum hala üzerime yapıştı gündüz hiçbir şey yapmam

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Arada bir elbette oyna kanka. Kafa da dağıtman lazım illa ki. Sorun olmaz eğer yeterince ders çalışıyorsan.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Eğer kendine hakim olamazsan oyun oynarken disiplini bozarsan, eğitiminin aksamaması için bilgisayarı geçici bir süre başka bir yere kaldır ama senin ulaşamayacağın bir yere. Onun haricinde spor yap, bağımlılık yapmayacak şeyler yap, oyun bağımlılık yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom