oyun oynamak istediğin için oyun oynarsan evet engeller ama dersten cidden bıktıgın zaman oynarsan dikkatin toparlanmasına yardımcı olur dinlenmiş gibi olursun sonra geri geldiğinde iyi olur , ben oyunları tamamen sildim ama dikkatim yerinde değilken ders yapmam youtube de gezer video izlerim 15 20 dk ye hazır hissettiğimde derse gecerim bir nevi ilham bekliyom gibi bir şeyMezun senesinde ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için oyun oynamak ders başarısını olumsuz etkiler mi sizce?
Oyun oynamadan, eğlenmeden hayat geçmez.Mezun senesinde ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için oyun oynamak ders başarısını olumsuz etkiler mi sizce?
Arada bir elbette oyna kanka. Kafa da dağıtman lazım illa ki. Sorun olmaz eğer yeterince ders çalışıyorsan.Mezun senesinde ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için oyun oynamak ders başarısını olumsuz etkiler mi sizce?
Programını aksatmazsan hiçbir şey olmaz.Mezun senesinde ders çalıştıktan sonra kafa dağıtmak için oyun oynamak ders başarısını olumsuz etkiler mi sizce?
Geldi makine mühendisimCıvıtmıyorsan iyi gelir ama her molada oynanmaz. Gün sonunda oynarsın