Neler Yeni

Mezuna bırakıp sabancı kazanmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muzaffer Aktan
sizce bunu 2 senede yapmam mümkünmü? 1 aydan fazladır matematiğimi düzeltmek için uğraşıyorum temelim eskiye nazaran daha iyi gibi artık ama hala pek çok soruda takılıyorum, çözemiyorum önceden kalem oynatamıyorken en azından bazı soruları yorumlayabiliyorum gibi normalde marmara üniversitesi ybs istiyordum ama bir yandanda aklımdan sürekli sabancı üniversitesi kazanmak geçiyor 300-400 arası kapatmış geçen sene sizce yapılabilirmi?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bir yılda da başarıya ulaşabilirsin. Mühim olan nasıl ders çalıştığın, temelin, çalışma ortamın, huzurun, azmin gibi faktörler.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
2 senede eğer çalışırsan rahat yaparsın hocam sadece senin ne kadar azmettiğine bağlı.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Donald
başarmanın tek sırrı...

1905

80+ Silver
umarım başarıcam sınav haftasında pek fazla çalışamıcam galiba gerçi ama..
bu mentalitedeysen sabancı kazansan bile mezun olamazsın. üniversitede dersler lisedeki gibi belirli ve sistematik değil. doğru düzgün kaynak ve not bulmak bile zor. önce bu kafadan çık. sıkı ve düzenli bir şekilde ders çalışmaktan başka yolu yok bunun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muzaffer Aktan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu mentalitedeysen sabancı kazansan bile mezun olamazsın. üniversitede dersler lisedeki gibi belirli ve sistematik değil. doğru düzgün kaynak ve not bulmak bile zor. önce bu kafadan çık. sıkı ve düzenli bir şekilde ders çalışmaktan başka yolu yok bunun.
bilmiyorum zaman çok yetersiz geliyor harbiden şu anda kardeşimi okula bırakıyorum okuldan alıyorum fln filan ders çalışıyorum çalışabildiğim kadar gece 11 e 12 ye kadar şuan hafta sonu gelicek en verimli zamanım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,990
Üyeler
164,759
Son üye
Arel Beamng Player
Top Bottom