Neler Yeni

Mİ 11 Lite' mı Redmi Note 10 Pro 'mu

HANCII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut
Bütçe
2750
Çok Oyun oynayan biri değilim ara sıra PUBG giriyorum kamera konusunda da pek işime yaramiyor :)
önceliğim küçük telefon ama Xiaomi'nin yeni nesil küçük telefonu bulamadım :)
Tavsiyeye açığım( Pocco tavsiye etmezseniz sevinirim). Bulunduğum şehirde ( Gaziantep) yurt dışı cihazların fiyatı biraz daha uygun oluyor ona göre tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emre
İkisininde işlemcisi ve gpu su aynı ve GHz leri de aynı batarya olarak redmi note 10 pro daha iyi i ve 120 Hz ekran yenilemesi var bence redmi note 10 pro

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
90 hz 120 hz arasında çok fark olurmu bilmiyorum ama tasarım istiyorsan mi 11 lite hz farkı dersen redmi note 10 pro (ben olsam mi 11 lite alırdım)

HANCII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisininde işlemcisi ve gpu su aynı ve GHz leri de aynı batarya olarak redmi note 10 pro daha iyi i ve 120 Hz ekran yenilemesi var bence redmi note 10 pro
redmi serisini bir çok kişi kötülüyor güncelleme geç alma yan marka vs diye sizce aralarında çok fark varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

90 hz 120 hz arasında çok fark olurmu bilmiyorum ama tasarım istiyorsan mi 11 lite hz farkı dersen redmi note 10 pro (ben olsam mi 11 lite alırdım)
çok kararsız kaldım bi yandanda mi note 10 var aklımda :)

wkeremr

80+
Çok Oyun oynayan biri değilim ara sıra PUBG giriyorum kamera konusunda da pek işime yaramiyor :)
önceliğim küçük telefon ama Xiaomi'nin yeni nesil küçük telefonu bulamadım :)
Tavsiyeye açığım( Pocco tavsiye etmezseniz sevinirim). Bulunduğum şehirde ( Gaziantep) yurt dışı cihazların fiyatı biraz daha uygun oluyor ona göre tavsiyede bulunursanız sevinirim.
hiç biri SAMSUNG

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
redmi serisini bir çok kişi kötülüyor güncelleme geç alma yan marka vs diye sizce aralarında çok fark varmı

çok kararsız kaldım bi yandanda mi note 10 var aklımda :)
Mi note 10 eski cihaz alacaksan ikisinden birini al bence mi store gidip bir dene seç

Zevk meselesi herkes için değişir

HANCII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç biri SAMSUNG
samsungunda 50 tane modeli var modelini ve sebebini belirtirsen bana daha çok yardımcı olabilirsin
Mi note 10 eski cihaz alacaksan ikisinden birini al bence mi store gidip bir dene seç

Zevk meselesi herkes için değişir
mi store gerek yokta :) Burdaki bütün telefoncularda bu telefonlar var. Baksamda pek bişi yapamam genel olarak çok kararsız kalan biriyim

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
samsungunda 50 tane modeli var modelini ve sebebini belirtirsen bana daha çok yardımcı olabilirsin

mi store gerek yokta :) Burdaki bütün telefoncularda bu telefonlar var. Baksamda pek bişi yapamam genel olarak çok kararsız kalan biriyim
Hocam iki kağıt kes telefonların adını yaz karıştır seç hangisi çıkarsa al

Hocam CPU ları ve GHz leri ayni ve 120 Hz ekran ve daha büyük batarya var bence redmi note 10 pro
Hocam tasarım farkı var ve çok önemli bir sebep

Top Bottom