Neler Yeni

Öneri Mi band 5 dengi saat önerileri

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostlar mi band 5 ile fiyatı ve özellikleri dönek saat önerileri alabilir miyim. ONEMLİ mümkünse
Kopya çekmeye müsait bir şekilde ekrana yazı geçirme özelliği olursa iyi olur (böyle bir şey var mı bilmiyorum)
Konuyu başka yerlere çekecek boş yorumlarda bulunmayın, öneri istiyorum

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Dostlar mi band 5 ile fiyatı ve özellikleri dönek saat önerileri alabilir miyim. ONEMLİ mümkünse
Kopya çekmeye müsait bir şekilde ekrana yazı geçirme özelliği olursa iyi olur (böyle bir şey var mı bilmiyorum)
Konuyu başka yerlere çekecek boş yorumlarda bulunmayın, öneri istiyorum

Şunu Donanım Arşivi Youtube kanalında incelemişti. Fiyatına göre oldukça iyi olduğunu söylüyordu. Şu anda da Mi Band 5'ten çok daha ucuz olmasına rağmen bu bir akıllı saat. Mesaj özelliğiyle falan da o kopya işini halledersin büyük ihtimalle. İncelemelerini izleyip bir şans verebilirsin.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu

Şunu Donanım Arşivi Youtube kanalında incelemişti. Fiyatına göre oldukça iyi olduğunu söylüyordu. Şu anda da Mi Band 5'ten çok daha ucuz olmasına rağmen bu bir akıllı saat. Mesaj özelliğiyle falan da o kopya işini halledersin büyük ihtimalle. İncelemelerini izleyip bir şans verebilirsin.
Ben de böyle bir şey arıyordum sağolun

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mesaj özelliğinden kastın nedir incelemeyi izledim yine de anlayamadım.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Mesaj özelliğinden kastın nedir incelemeyi izledim yine de anlayamadım.
Ekstra bir şey değil demek istediğim. Telefonuna gelen mesajları görebiliyorsun ya ondan bahsetmiştim. Kopya için aklıma ilk bu yol geldi çünkü. Bu saatle başka bir yol olur mu bilmiyorum ama şu anki fiyatına göre iyi bir saat yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom