slmbenarda
80+
televizyon 1080p 4klık versiyonundan alsak sorun çıkar mı çünkü daha ucuz birde boxlı olanlar ne farkı var
box lı olanlar daha güçlü ve 4k alsan sıkıntı çıkmaztelevizyon 1080p 4klık versiyonundan alsak sorun çıkar mı çünkü daha ucuz birde boxlı olanlar ne farkı var
4k mı olucak bizim görüntü ama ekran 1080pbox lı olanlar daha güçlü ve 4k alsan sıkıntı çıkmaz
box bluetoothla fln mı çalışıyo nasıl anlamadımtakılarak açılması dışında bir sorunu yok
sıkıntı olmaz hocamhatta 4k tv alınca dahada işinize yarar4k mı olucak bizim görüntü ama ekran 1080p
box bluetoothla fln mı çalışıyo nasıl anlamadım
1080p olan daha pahalı niye öyle herkes 4k alsa ya alla alla anlayamadımsıkıntı olmaz hocamhatta 4k tv alınca dahada işinize yarar
mesela hangisiAlınmaz ondan daha iyi modelleri var mı box mi stick alınmaz
indirim vardır1080p olan daha pahalı niye öyle herkes 4k alsa ya alla alla anlayamadım
YouTube da merttemizer kanalına bak yada telegram da grubu var oraya sorup sana öneriler1080p olan daha pahalı niye öyle herkes 4k alsa ya alla alla anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela hangisi
Hayırdır joker açıkta biseymi gördünYouTube da merttemizer kanalına bak yada telegram da grubu var oraya sorup sana öneriler
senin TV ve stick 1080p mi yoksa 4k mı nasılAlınır kardeşim. İlk çıktığı günden beri kullanıyorum. Hiç bir sorun görmedim.