Neler Yeni

Mi13 hyperos 2ye yükseltirken hata veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus
Yurt dışı direnç kayıtlı telefonumda hyperos ve android 15i kurmak istiyorum. Pc olmadan zip dosyası ile kurulabilen videolara denk geldim. Aynısını ben yapınca hata alıyorum. global avrupa rus Tayvan sürümlerine kadar denedim yardım lütfen bootloader kilidi vs. hicbir şey acık değil
Screenshot_2025-02-23-21-18-34-751_com.android.updater.jpg

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Alperen Yılmaz
Yurt dışı direnç kayıtlı telefonumda hyperos ve android 15i kurmak istiyorum. Pc olmadan zip dosyası ile kurulabilen videolara denk geldim. Aynısını ben yapınca hata alıyorum. global avrupa rus Tayvan sürümlerine kadar denedim yardım lütfen bootloader kilidi vs. hicbir şey acık değil
Alıntıyı görüntüle
Android 15 betada diye biliyorum ve android 14 kullanıyorsanız android 15 kurmak için bilgisayara ihtiyacınız var güncelleme ile sadece güvenlik duvarı veya arayüz gelişebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 15 betada diye biliyorum ve android 14 kullanıyorsanız android 15 kurmak için bilgisayara ihtiyacınız var güncelleme ile sadece güvenlik duvarı veya arayüz gelişebilir
android 13 kullanıyorum. Hyperos'u deneyimlemek istiyorum sadece android aynı kalsa da olur

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Hocam sakın android 15 kurmayın ben kurdum pişmanım hem hiçbirşey değişmedi hemde telefon her güncelleme yavaşlıyor xiaomilerde bazen güncelleme gelse bile gelmedi gösteriyor bendeki iki telefonda olmuştu

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Alperen Yılmaz
android 13 kullanıyorum. Hyperos'u deneyimlemek istiyorum sadece android aynı kalsa da olur
Hocam android 15 şuan betada o yüzden sorunlu stabil sürüm çıkana kadar sabredin yada o zamana kadar android 14 kurun bu arada android sürümü eski olsa arayüzü yeni olsa diye bir olay maalesef ki yok

Top Bottom