Neler Yeni

Microsoft Office Uygulamalarındaki ürün anahtarı gereksinimini kaldırmak

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhabalar
Microsoft office uygulamaları için dosyalarda değişiklik yaparak vs. ürün anahtarı etkinleştirme zorunluluğu kaldırılabilmekte mi veya ücretsiz kullanmanın bir yolu mevcut mu crackli olarak kullanmak haricinde. (ilk çözümde crackli olmuş oluyor aslında ama dışarıdan crackli indirmemek için istiyorum)

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
snop02
Merhabalar
Microsoft office uygulamaları için dosyalarda değişiklik yaparak vs. ürün anahtarı etkinleştirme zorunluluğu kaldırılabilmekte mi veya ücretsiz kullanmanın bir yolu mevcut mu crackli olarak kullanmak haricinde. (ilk çözümde crackli olmuş oluyor aslında ama dışarıdan crackli indirmemek için istiyorum)
Key girerek etkinleştirmek en güvenli yol,
İnternette sık olmasada paylasılıyor.
19/21 proplus key

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
Merhabalar
Web sitesi üzerinden veya öğrenciyseniz öğrenci maili ile kullanabilirsiniz.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Microsoft activation scrips. :kizginpeepo:
Bununla yaptım teşekkürler kendim kullanmicaktım başka birisi için yapıyordum bu yüzden öğrenci planı veya web kullanımı olmazdı yalnızca office aktivasyonu için microsoft activation scripts ile yaptım fakat şimdi kendi bilgisayarımda da windows aktifleştirmek için kullanıcam teşekkürler

Top Bottom