Neler Yeni

Microsoft Store Ödeme Sırasında Bölge Hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
caglar yuksel
Uzun süre oldu. O dönem bı kere prepid yurtdışı kartını denedikten sonra hangi kartı girersem gireyim artık olmuyordu. Mecburen bir arkadasima para yollayıp kendime game pass hediye yollattirtmıştım. Saçma ve geçici bir çözüm yani. Ama belli süre sonra sıfırlanıyor geçen aylarda bı 3 yıllık game pass aldım yine ve sorunsuz alabildim belli bı sure sonra sıfırlanıyor ve alabiliyorsunuz.
Ben de uzun süre kullanıp bir sürü oyun satın aldıktan sonra bir kere yurt dışı kartı denediğim için aynı problemi yaşıyorum. Ne kadar sürede çözüldü hocam senin bu sıkıntı tahminen?

Piyeti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Lütfullah
Ben de uzun süre kullanıp bir sürü oyun satın aldıktan sonra bir kere yurt dışı kartı denediğim için aynı problemi yaşıyorum. Ne kadar sürede çözüldü hocam senin bu sıkıntı tahminen?
Yani en yakın alışverişimi olayın üstünden 1 yıl kadar geçtikten sonra yaptığım için kesin bir şey diyemeyeceğim. Xbox i ve Microsoft tr Yi falan arayıp darlamistim ama duzelmemisti. Şansını deneyebilirsin.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Dax Saz
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Surfshark VPN kullanıyorum ancak alım esnasında kapattım. Yine de değişen bir şey olmadı. Türlü türlü yöntemler denedim, bölge Türkiye ve hep de öyle idi. Nedense hiçbir işe yaramıyor. Defalarca microsoft müşteri temsilcisi ile de yazıştım ancak soru çözülmedi. Normalde İngilizce dili kullanıyorum, Türkçe'ye çevirdim, ödeme kartı zaten Türkiye idi ancak kartı da değiştirdim, açtım kapadım. Ne yaparsam yapayım hiçbir satın alma yapamıyorum. Eylül 2024'te bir şeyi değiştirmiş Microsoft bu satın alma ile ilgili. Ne saçma iş bu yahu. Çözümü olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,894
Üyeler
165,088
Son üye
emirosmanoglu
Top Bottom