Neler Yeni

Microsoft'ta oyun paylaşımı nasıl yapılır?

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Merhaba arkadaşlar, Microsoft'ta bir oyunu satın aldığımız zaman sınırsız hesapla paylaşabileceğimizi okudum. Bunu nasıl yapıyoruz? Daha önce pek Microsoft Store kullanmadım. Sanırım Microsoft hesabını farklı PC'lerden indirip daha sonra kendi Xbox hesabımıza giriş yapıyormuşuz emin değilim. Arkadaşım Forza Horizon 4 Ultimate alacak, ben de almayı düşünüyorum. Daha fazla arkadaş bulursam çok daha ucuza geliyor bu yöntemle. Bilen bir arkadaş anlatabilirse sevinirim.
İyi forumlar.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Merhaba arkadaşlar, Microsoft'ta bir oyunu satın aldığımız zaman sınırsız hesapla paylaşabileceğimizi okudum. Bunu nasıl yapıyoruz? Daha önce pek Microsoft Store kullanmadım. Sanırım Microsoft hesabını farklı PC'lerden indirip daha sonra kendi Xbox hesabımıza giriş yapıyormuşuz emin değilim. Arkadaşım Forza Horizon 4 Ultimate alacak, ben de almayı düşünüyorum. Daha fazla arkadaş bulursam çok daha ucuza geliyor bu yöntemle. Bilen bir arkadaş anlatabilirse sevinirim.
İyi forumlar.
Benim bildiğim paylaşmak diye bir şey yok sıkıntı çıkmasın ?

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Böyle bir şey olsada oyun sınırsız kalmıyor
Başka bir arkadaşım bu yöntemle aldı neredeyse bir yıldır kendisinde.Ben de kesin bir şey diyemiyorum ama böyle alabiliyorsak, arkadaşlarımla alsam baya karlı oluyor.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Başka bir arkadaşım bu yöntemle aldı neredeyse bir yıldır kendisinde.Ben de kesin bir şey diyemiyorum ama böyle alabiliyorsak, arkadaşlarımla alsam baya karlı oluyor.
abilirsiniz ama bunun şundan farkı yok:
aynı hesabı başka pc ye girip oyunu açmak
yani aynanda oyuna giremeyeceksiniz aynı hesap sayılacak çünkü anladığım kadarıyla

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
bilirsiniz ama bunun şundan farkı yok:
aynı hesabı başka pc ye girip oyunu açmak
yani aynanda oyuna giremeyeceksiniz aynı hesap sayılacak çünkü anladığım kadarıyla
Yanlış anlamışsın, benim dediğim yöntemde kendi xbox hesabınla giriyorsun.Bilgisayarı sisteme cihaz olarak ekliyorsun.Ancak bazıları bunu sınırsız kullanıyor.O yöntemi bilmiyorum ondan sordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom