Neler Yeni

mikrofonum çalışmıyor neden?

mueratnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes solak
mikrofonum çalışmıyor neden? her şeyi yaptım ama bir türlü çalışmıyor takım yaptığımda da karşı tarafa aşırı derecede cızırtı gidiyor ne yapabilirim

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
mikrofonum çalışmıyor neden? her şeyi yaptım ama bir türlü çalışmıyor takım yaptığımda da karşı tarafa aşırı derecede cızırtı gidiyor ne yapabilirim
Bozulmuş olabilir mesela modeli nedir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yağız
dostum daha demın cozdum bende senın gıbıydı gıttım usb ses kartı aldım gene olmadı sorun ben cıft teleofn kullaklıgı takıyordum bırını mıc bırını ses ıcın ondanmıs cıft baslı kullaklık aldım deneıdm oldu eyer sende benım gıbı cıft takıyorsan ondandır ondan deılse ses kartı al

Mrs.Nevin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nevin
cızırtı için ayarlardan cevre sesını kapat var ordan gıderebılırsn dıger pc de çalışıp sende bozuluyosa senın jack girişinde sıkıntı vardır

HSENX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Hüseyin ŞEN
şunu izleyip yapmyı denermisin hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,599
Üyeler
165,557
Son üye
BySemihhs
Top Bottom