Neler Yeni

Milattan Önce Kullanılan Saç Sabitleyiciler?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar eskiden hep böyle krem gibi saç sabitleyiciler kullanıldığını görüyordum. Şimdi gördüğüm kadarıyla sprey kullanılıyor. Özellikle şu turuncu olanı (markası Morfose sanırım) her yerde görüyorum.

Sizce bu saç sabitleyicilerin saça zararı olur mu? Olursa ne kadar olur? Bu eskiden kullanılan krem gibi olanlar daha mı az zararlıdır acaba. Ben bazılarında görüyordum mesela önce krem gibi biraz eline sürüp yayıyordu sonra saçına sürüyordu da adını unuttum işte, wax değil, jöle de değil. Onlar benim hoşuma daha çok gidiyor açıkçası.

Bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Teşekkürler.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Arkadaşlar eskiden hep böyle krem gibi saç sabitleyiciler kullanıldığını görüyordum. Şimdi gördüğüm kadarıyla sprey kullanılıyor. Özellikle şu turuncu olanı (markası Morfose sanırım) her yerde görüyorum.

Sizce bu saç sabitleyicilerin saça zararı olur mu? Olursa ne kadar olur? Bu eskiden kullanılan krem gibi olanlar daha mı az zararlıdır acaba. Ben bazılarında görüyordum mesela önce krem gibi biraz eline sürüp yayıyordu sonra saçına sürüyordu da adını unuttum işte, wax değil, jöle de değil. Onlar benim hoşuma daha çok gidiyor açıkçası.

Bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Teşekkürler.
saçı jöle gibi sertleştiren kremden mi bahsediyorsunuz? yoksa saçı yağlı gibi yapandan mı?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Pudra ile sabitleme, sprey ve wax sabitleme şekli var. 3 ündede saçı yıkayıp yatmanı tavsiye ediyorlar. Sanırım zararı olduğu için.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saçı jöle gibi sertleştiren kremden mi bahsediyorsunuz? yoksa saçı yağlı gibi yapandan mı?
Sertleştiren hocam, şekilli durmasını sağlayan şeylerden bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pudra ile sabitleme, sprey ve wax sabitleme şekli var. 3 ündede saçı yıkayıp yatmanı tavsiye ediyorlar. Sanırım zararı olduğu için.
Hocam sprey hiç hoşuma gitmiyor kontrolsüz dağıldığı için. Pudrayı da ilk defa duydum. Bunların arasında en az zararlı olan hangisidir acaba? Yıkamadan yatmama olayı mecbur o zaman hepsinde. Ama benim dediğim başka bir şeydi ya adını unuttum. Böyle krem gibi aynı rengi ama katıydı, adını unuttum cidden.

Farway

80+ Silver
Briyantin?

Kullanma öyle şeyler kafada saç bırakmıyır

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Briyantin?

Kullanma öyle şeyler kafada saç bırakmıyır
Yok hocam o değil. Böyle krem gibi ama sertti, tereyağı kıvamında mesela, adını unuttum işte.

Hocam kafada saç bırakmama olayından tırsıyorum ben de zaten.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
saç spreyi kullandım lise1 den beri
10 sene aralıksız kullandım saçlarım dökülmedi. Knedi adıma diyebilirm ki hiçbir sıkıntısı yok saç spreyinin

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
saç spreyi kullandım lise1 den beri
10 sene aralıksız kullandım saçlarım dökülmedi. Knedi adıma diyebilirm ki hiçbir sıkıntısı yok saç spreyinin
Hocam napıyordunuz peki? Yatmadan önce saçlarınızı mı yıkıyordunuz, ya da başka bir bakım?

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Hocam napıyordunuz peki? Yatmadan önce saçlarınızı mı yıkıyordunuz, ya da başka bir bakım?
alışkanlık meselesi ben her sabah saçımı yıkar spreylerim.
Akşam yıkamaya üşeniyorum açıkçası :D

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
morfose saç dökmüyor muydu ya ? ben mi yakın arkadaşların saçalrı döküldüydü onu kullanınca

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri