Neler Yeni

Mileni.com pahalandı tavsiye verir misiniz

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
YUSUF KAYA
mileni.com kullanıyorum 75mbps vdsl altyapıya sahibim bundan önce türknet kullanıyordum ama verdikleri değerler mileni.com değerlerinin yarısı bile değildi. Mayıs ayında 590TL yapıcaklarmış öneriniz var mı bu sorunumla ilgili teşekkürler

erencavdarr

80+ Bronze
bi tık pahalı ama diğer firmalarda zam yapar o aylarda zaten. yine ortalama bi fiyata denk gelir yani internetinizden memnunsanız devam edin

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berat K.
Netgsm'e bakabilirsiniz hocam. 100mbps 339₺ şuan.

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
YUSUF KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gavanoz

80+
hocam max arada oynayacak fiyat zaten 100 lira falandır yakın hepsi birbirine telefon faturam bile şuanda 400 lira üstünde ne gibi bişey arıyorsunuz aklınızdaki nedir yani

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
YUSUF KAYA
hocam max arada oynayacak fiyat zaten 100 lira falandır yakın hepsi birbirine telefon faturam bile şuanda 400 lira üstünde ne gibi bişey arıyorsunuz aklınızdaki nedir yani
590 dan daha ucuz bir şey hocam öğrenciyim 100 lira bile beni kurtarır

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Türk Telekom bazen kampanyalı fiyattan internet hizmeti sunuyor. Aboneliğinizi iptal edin tabi iptal etmeden önce kampanyalı bi tarife bulun kendinize internet üzerinden araştırarak sonra ona geçiş yapın.

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
YUSUF KAYA
Türk Telekom bazen kampanyalı fiyattan internet hizmeti sunuyor. Aboneliğinizi iptal edin tabi iptal etmeden önce kampanyalı bi tarife bulun kendinize internet üzerinden araştırarak sonra ona geçiş yapın.
türk telekomun kötü yorumu çok var nedenini biliyor musunuz çevremde ve forumlarda kötüleyen kişi sayısı oldukça fazla

erencavdarr

80+ Bronze
zaten 80e kadar destekliyor altyapı hocam siz biliyor musunuz o markayı
duymuştum da hizmet kalitesini bilmiyorum. sabit fiyatlı yapsaydınız keşke malum ülke her şey artıyor şu dönemde taahhüt daha avantajlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
türk telekomun kötü yorumu çok var nedenini biliyor musunuz çevremde ve forumlarda kötüleyen kişi sayısı oldukça fazla
Evet Aslında kötüleyen insanlar çok var ama ben TTnet kullanıcısıyım yıllardan beri Sen VDSL alt yapı dedin aklıma geldi bana bi VDSL alt yapı vermişlerdi metin2'de bildiğin hiç donma takılma olmadan deli gibi para kasmıştım 1 tane metin2 serverın'da, kötüleyenlere kulak asmayın bence size'de iyi bir alt yapı verdiklerinde ne demek istediğimi anlayacaksınız internetleri kalitesiz değil. insanlar kaos yaratmak için kötülüyolar.

erencavdarr

80+ Bronze
kullanıcısı çok ve kullanıcıların neredeyse yarısı internetin kötülüğünden şikayetçi. benim 3-4 yıldır pek bi problemim yoktu kendileriyle fakat şu sıralar bende şikayetçiyim bi anda kötüleşti

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,581
İsim
Dontaçhi kâfi.
hocam valla pahalı gelmeye başladı bilmiyorum uygun bir şey arıyorum
Farklı bir operatöre geçerseniz muhtemelen zam yemeyeyim diye 1 sene taahhüt yapacaksınız. 1 senenin sonunda fiyatı piyasa fiyatına dengelemek için ard arda zam yiyeceksiniz ve gene aynı hesaba denk gelecek. Taşınmadan önce TT ardındansa senelerce milleni kullandım şuan Kablonet kullanıyorum ve çevremde kullanılan internet sağlayıcılarına kıyasla şunu söyleyebilirim ki Kablonet ve Milleni dışında başka bir operatör çokta verimli değil. Senelerce Milleni hatta 2 sene çift hat olarak farklı şehirlerde kullandım üniversite için, bir kere müşteri hizmetlerini aratmadılar.
Uzun lafın kısası memnunsanız değiştirmeyin. Fiyat için belki şöyle yapılabilir müşteri hizmetleri ile konuşup kapattırıp farklı bir kişinin üstünden aynı hatta sıfırdan port açabilirseniz gene 1 sene taahhüt fiyatından kullanım yapabilirsiniz. Böyle bir çakallığa müsade ederler mi bilmiyorum ancak yapabiliyorsalar güzel olur.

Top Bottom