Neler Yeni

Milenicom Ping Sorunu

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
merhaba 1 ay önce milenicom bağlattık eve 35 mbbs 6upload istenildiği pingide veriyor ilk haftada csgo yu 45 50 pig arasında oynadım ama bu 3 haftada 66 70 pingte ışınlanmaya ve ping yükselmeye başladı
müşteri hizmetlerinide arayınca koronadan dolayı çok altyapı yoğunluğu var dediler acaba gerçekten dedikleri doğrumu önleyebileceğim bişey varmı eski internetimdede aynı durum vardı ama hiç 60 50 40 ping görmüyordum :D 100 altına inmiyordu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler iyi günler.
(Kablo İle kullanıyorum Bina kabloları kontrol edildi)

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
merhaba 1 ay önce milenicom bağlattık eve 35 mbbs 6upload istenildiği pingide veriyor ilk haftada csgo yu 45 50 pig arasında oynadım ama bu 3 haftada 66 70 pingte ışınlanmaya ve ping yükselmeye başladı
müşteri hizmetlerinide arayınca koronadan dolayı çok altyapı yoğunluğu var dediler acaba gerçekten dedikleri doğrumu önleyebileceğim bişey varmı eski internetimdede aynı durum vardı ama hiç 60 50 40 ping görmüyordum :D 100 altına inmiyordu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler iyi günler.
(Kablo İle kullanıyorum Bina kabloları kontrol edildi)
sorununu büyük bir ihtimal çözmeyecekler bende aynı sorunu yaşıyom türktelekom a söylesemde beni dinlemedi ping hala aynı

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorununu büyük bir ihtimal çözmeyecekler bende aynı sorunu yaşıyom türktelekom a söylesemde beni dinlemedi ping hala aynı
dedikleri gibi altyapı yoğunluğundan olabilirmi? corona başlamadan önce 8mbbs adsl internetimde bile 70pig alıyordum

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Başka oyunlarda da dener misin?
Csgo sunucusu zaten tr'de değil 60a kadar normal duruyor bence.

Excator23cm

80+ Gold
Hız sorunlarını dowland ve upload'ları anında çözebiliyorlar mesela benim hızlarım düşük arttırın dediğimde vodafone hepsini fulleyebiliyordu ama ping yine aynı kalıyordu pinge çözüm yapamıyorlar.
Altyapı yoğunluğu olduğunu sanmıyorum.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Başka oyunlarda da dener misin?
Csgo sunucusu zaten tr'de değil 60a kadar normal duruyor bence.
Valoranta 13 ping civarı oluyor ama arada yükseliyor pubg de isede 68 civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hız sorunlarını dowland ve upload'ları anında çözebiliyorlar mesela benim hızlarım düşük arttırın dediğimde vodafone hepsini fulleyebiliyordu ama ping yine aynı kalıyordu pinge çözüm yapamıyorlar.
Altyapı yoğunluğu olduğunu sanmıyorum.
tek umudum düzelmesini beklemek ilk bağlatığım hafta çok iyiydi

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Sürekli yüksek değilse ara sıra oluyorsa gerçekten yoğunluğa bağlı olabilir. Ping ile ilgili bir rehber vardı ona bir göz at derim
sürekli yüksek değil arada yükseliyor ama Faceit kastığımdan dolayı kötü bir durum oluyor ve ankaradada yasaklar başlamadan önce pingim yoktu ztn ama yasaklar başlatıktan sonra aradığımızda yoğunluk var diyip ping çıkmaya başladı

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
sürekli yüksek değil arada yükseliyor ama Faceit kastığımdan dolayı kötü bir durum oluyor ve ankaradada yasaklar başlamadan önce pingim yoktu ztn ama yasaklar başlatıktan sonra aradığımızda yoğunluk var diyip ping çıkmaya başladı
Şu an tüm hatlarda yoğunluk var, özellikle şu 2 hafta içerisinde binen yük iyice arttı. Bu yüzden ara sıra yükseliyordu ve sürekli değilse böyle olması normal. Üstelik 60 gibi değerler Türkiye'de sunucusu olmayan bir oyun için gayet iyi.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Şu an tüm hatlarda yoğunluk var, özellikle şu 2 hafta içerisinde binen yük iyice arttı. Bu yüzden ara sıra yükseliyordu ve sürekli değilse böyle olması normal. Üstelik 60 gibi değerler Türkiye'de sunucusu olmayan bir oyun için gayet iyi.
teşekkürler zaten sorun 2 3 hafta içerisinide olmaya başladı süreklide olmuyor 10dk lık ölüm maçında 2 3 kez oluyor faceit kastığım için tek rahatsız ediyor bilginiz için teşekkürler içim rahatladı en azından

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
teşekkürler zaten sorun 2 3 hafta içerisinide olmaya başladı süreklide olmuyor 10dk lık ölüm maçında 2 3 kez oluyor faceit kastığım için tek rahatsız ediyor bilginiz için teşekkürler içim rahatladı en azından
Rica ederim.

Top Bottom